Pantheon Boekhandel

Pantheon Boekhandel is opgericht in 1984 als zelfstandige, onafhankelijke boekwinkel in de Nieuwmarktbuurt. In 2018 verliet mede-oprichter Dolf Pereboom de winkel en werd Pantheon overgenomen door Henk Brandsen. Daarmee werd Pantheon onderdeel van Boekholt Boekhandels, een  kleine keten van kwaliteitsboekhandels in Amsterdam. Onze literatuurafdeling is gezichtsbepalend, maar we hebben ook een uitgebreid assortiment kookboeken, kinderboeken, thrillers, boeken over Amsterdam, een afdeling geschiedenis, psychologie, filosofie en fotogrefieboeken. Bovendien is reisboekhandel A la Carte bij ons ingetrokken op 1e verdieping, waardoor we in één klap ook onderdak bieden aan de meest gespecialiseerde reisboekhandel van Amsterdam. Onze medewerkers lezen graag en veel en helpen u met plezier met het vinden van een boek dat bij u past. Bij Pantheon Boekhandel vindt u meer dan u zoekt.

Ons adres:
Sint Antoniesbreestraat
 132-134
1011 HB Amsterdam
Tel: 020 - 622 94 88
E-mailadres:  Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Openingstijden
Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag t/m vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) en maandag 10 juni (2e Pinksterdag) zijn wij geopend van 12-17 uur.  Zondag 9 juni (1e Pinksterdag) zijn wij gesloten.

Werken bij Pantheon Boekhandel

We hebben op het moment geen vacatures. Maar solliciteren kan altijd: stuur een cv met daarin uw opleiding en werkervaring naar  Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , dan nemen we contact met u op.

De foto op onze homepagina is gemaakt door Dolf Pereboom.

Het Pantheon uithangbord is getekend door Herwolt van Doornen.

 

Privacy

Indien u persoonsgegevens bij ons opgeeft, gebruiken wij die alleen voor de door u gekozen optie. Dat kan zijn:

- Het verkrijgen van de digitale nieuwsbrief met daarin nieuws over de nieuwste boeken, tips, recensies, informatie over literaire evenementen, acties en uitverkoop.

- Telefonisch of emailcontact om u te informeren over het door u bestelde boek. 

Wij wenden uw persoongegevens niet voor andere doeleinden aan. 

 

 

 


facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

Bzoek de boek zoekengine