Als u op de hoogte wilt blijven van lezingen die door Pantheon Boekhandel worden georganiseerd, van interessante nieuwe uitgaven, of als eerste wilt horen dat er een opruiming is, geef u dan op voor onze nieuwsbrief.

Eerdere nieuwsbrieven: 

 

Kijk hier voor onze vakantieboekentips: https://mailchi.mp/0f5402fefde7/vakantieboekentips?e=622180fc58

Lees meer...
 

De mooiste boeken van 2018

2018 was een vruchtbaar boekenjaar. En dan verscheen Grand Hotel Europa van Ilja Leonard Pfeijffer ook nog op de valreep. Net te laat om mee te nemen in onze lijstjes, maar zeker een aanrader. Hieronder de mooiste boeken van 2018 volgens de medewerk(st)ers van Pantheon.

Lees meer...
 

Maand van de Filosofie

April is de Maand van de filosofie. Het thema is 'verbeelding aan de macht' en Femke Halsema schreef het essay, Macht en verbeelding. Dit is te koop voor €4,95, net als het boekje Verbeelding aan de macht, met essays van jonge filosofen. Ook Denker des vaderlands René ten Bos heeft een nieuw boek. Of lees de filosofische glazen bol De andere afslag. Hoe het leven anders had kunnen lopen van Jeroen Hopster. 

Lees meer...
 

Overname Pantheon

De eigenaar van Pantheon Boekhandel, Dolf Pereboom, heeft de winkel per 1 april verlaten. Dolf is een van de oprichters van Pantheon en heeft de zaak 34 jaar door woelige tijden geloodst. Pantheon wordt overgenomen door Henk Brandsen. Henk koestert een grote liefde voor boeken en nam al eerder boekhandel de Dolfijn, A la Carte en Island Bookstore over. De medewerkers van Pantheon blijven aan en Pantheon behoudt zijn vertrouwde gezicht. 

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

Bzoek de boek zoekengine