Als u op de hoogte wilt blijven van lezingen die door Pantheon Boekhandel worden georganiseerd, van interessante nieuwe uitgaven, of als eerste wilt horen dat er een opruiming is, geef u dan op voor onze nieuwsbrief.

Eerdere nieuwsbrieven: 

 

Maand van de Filosofie

April is de Maand van de filosofie. Het thema is 'verbeelding aan de macht' en Femke Halsema schreef het essay, Macht en verbeelding. Dit is te koop voor €4,95, net als het boekje Verbeelding aan de macht, met essays van jonge filosofen. Ook Denker des vaderlands René ten Bos heeft een nieuw boek. Of lees de filosofische glazen bol De andere afslag. Hoe het leven anders had kunnen lopen van Jeroen Hopster. 

Lees meer...
 

Overname Pantheon

De eigenaar van Pantheon Boekhandel, Dolf Pereboom, heeft de winkel per 1 april verlaten. Dolf is een van de oprichters van Pantheon en heeft de zaak 34 jaar door woelige tijden geloodst. Pantheon wordt overgenomen door Henk Brandsen. Henk koestert een grote liefde voor boeken en nam al eerder boekhandel de Dolfijn, A la Carte en Island Bookstore over. De medewerkers van Pantheon blijven aan en Pantheon behoudt zijn vertrouwde gezicht. 

Lees meer...
 

Van 10 maart tot en met 18 maart is het Boekenweek. Bij besteding van €12,50 ontvangt u van ons het boekenweekgeschenk. Het geschenk is dit jaar geschreven door Griet Op de Beeck en heet Gezien de feiten. Het essay van de boekenweek is van de hand van Jan Terlouw. Het heet Natuurlijk en is te koop voor €3,50. Op vertoon van het boekenweekgeschenk kunt u op zondag 18 maart weer gratis reizen met de trein. 

Lees meer...
 

 

De Week van het Korte Verhaal is weer begonnen! In deze nieuwsbrief vindt u de shortlist van de J.M.A. Biesheuvelprijs en tips voor verhalenbundels.

 

Liefde voor het korte verhaal

 

Vandaag is het de dag van de liefde voor het korte verhaal. En oké goed, het is Valentijnsdag, dus ook een dag voor geliefdes natuurlijk. Maar het korte verhaal: dat verdient pas echt liefde. En die liefde staat vanaf vandaag centraal want De Week van het Korte Verhaal is begonnen! Kijk hier de special van De Wereld Draait Door terug. Dit jaar is alweer de zevende editie van WvhKV en heel voorzichtig lijken korte verhalen een plekje te bemachtigen bij lezers: bij u dus. Om hieraan bij te dragen hebben we een geweldige tafel ingericht met daarop een keuze (want er is zó veel) aan bundels.

Levert die tafel u toch nog keuzestress op? Vaar dan blind op de jury van de J.M.A. Biesheuvelprijs. Die bestaat uit Babs Gons, onze eigen Marieke de Groot, Theo Hakkert en Sanneke van Hasselt. Woensdag 21 februari wordt de winnaar bekend gemaakt in het Lloyd Hotel, u kunt zich daarvoor aanmelden. De top drie bestaat (in willekeurige volgorde) uit:

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

facebook Pantheon

 

 

 
info@pantheonboekhandel.nl
__________________________binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

Bzoek de boek zoekengine