Alle titels Zoeken in deze resultaten
Resultaten 20 - 30 van ongeveer 184 voor Good + Cook + B.V.
Door Bas Robben...
| Gebonden boek
€ 25,95
Bas Robben weet het zeker: vet is lekker. Vet maakt bovendien gelukkig. Alle reden om na Zuur te duiken in zijn tweede kookboek 'Vet'. Vet geeft een gerecht niet alleen smaak, het heeft ook een functi... Meer
een beginnershandleiding voor het warm en koud roken van vlees, vis, groente, kaas en meer
Door Charlotte Pike & Gabriëlla van Kar...
| Gebonden boek
€ 20,95
Smoked: dé beginnershandleiding Roken is een van de oudste en lekkerste manieren om diverse soorten voedsel - van vis en vlees tot groente en zuivelproducten - te conserveren en aromatiseren. Smoked ... Meer
Boek Niet Op Voorraad
meer dan 130 gezonde en snelle maaltijden
Door David Bez & Ammerins Moss...
| Gebonden boek
€ 20,95
Elke dag een lekkere en gezonde maaltijd in een handomdraai! In Superdiners staan meer dan 130 smaakvolle recepten voor snelle en gezonde, maar bovenal lekkere, maaltijden. Na Supersalades en Supersta... Meer
Boek Niet Op Voorraad
Japanse noedels en bijgerechten
Door Tove Nilsson & Mattijs Warbroek...
| Gebonden boek
€ 20,95
Ramen: het Japanse comfort food<br/><br/>Ramen, de lichtvoetige Japanse maaltijdsoepen met noedels, zijn immens populair: de ramenbars schieten als paddenstoelen uit de grond. Logisch: de ... Meer
Boek Niet Op Voorraad
drogen, inmaken, fermenteren, infuseren
Door Johan Björkman...
| Gebonden boek
€ 20,95
Niet beschikbaar
Do It Yourself: stel je eigen provisiekast samen<br/><br/>De trend om bewuster te leven uit zich ook in, of juist in, de keuken. Met 'Olie, azijn, zout & zuur' leer je heel gemakkelijk je ... Meer
Boek Niet Op Voorraad
het geactualiseerde handboek voor fermenteren
Door Meneer Wateetons...
| Gebonden boek
€ 32,50
Must have: geactualiseerde editie van 'Over Rot'. <br/><br/>Hét Nederlandse standaardwerk over fermenteren is geactualiseerd. 'Over Rot 2.0' bevat tientallen nieuwe recepten, feitjes en w... Meer
Boek Niet Op Voorraad
100 gerechten uit de oven, slowcooker en van het fornuis
Door Olivia Andrews & Amerins Moss...
| Ingenaaid boek
€ 23,50
In Slow cooked staan 100 recepten die zowel te maken zijn in de slowcooker als op het fornuis of in de oven. Elk recept geeft twee varianten in bereidingswijze: in de slowcooker en als alternatief op ... Meer
Boek Niet Op Voorraad
heerlijke seizoensgerechten uit Zuid-Frankrijk
Door Alex Jackson...
| Gebonden boek
€ 25,95
Niet beschikbaar
De Provençaalse keuken is een van de meest populaire regiokeukens van Frankrijk. Uit de Provence komen prachtige producten door de ligging en het gunstige klimaat; producten van het land en uit de ze... Meer
Boek Niet Op Voorraad
Door Adja Mehmet...
| Gebonden boek
€ 20,95
Niet beschikbaar
Een knapperig korstje, een luchtig brood, een mals kippetje of geroosterde groenten: de oven is bij uitstek geschikt om tal van gerechten geheel of gedeeltelijk in te bereiden. Van ontbijt tot lunch e... Meer
Boek Niet Op Voorraad
Maak je eigen plantaardige melk, yoghurt, boter en kaas
Door Emilie Holm...
| Gebonden boek
€ 20,95
Niet beschikbaar
Veganisme is niet meer weg te denken anno 2019 en is een keuze die steeds meer mensen maken. Het aanbod in de winkels wordt steeds groter, zo ook de behoefte om zelf de lekkerste veganistische zuivelv... Meer
Boek Niet Op Voorraad

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

Bzoek de boek zoekengine