Alle titels Zoeken in deze resultaten
Resultaten 30 - 40 van ongeveer 184 voor Good + Cook + B.V
Door Adja Mehmet...
| Gebonden boek
€ 20,95
Niet beschikbaar
Een knapperig korstje, een luchtig brood, een mals kippetje of geroosterde groenten: de oven is bij uitstek geschikt om tal van gerechten geheel of gedeeltelijk in te bereiden. Van ontbijt tot lunch e... Meer
Boek Niet Op Voorraad
Door Valerie Aikman-Smith & Ray Kachato...
| Ingenaaid boek
€ 9,95
Niet beschikbaar
Bak, braad, stoof, sudder, rooster en gril jezelf door de heerlijke recepten, welke speciaal zijn uitgekozen voor het gebruik van gietijzeren pannen en schalen. Of je nu kookt of bakt in een veelgebru... Meer
Boek Niet Op Voorraad
Spaanse recepten uit San Sebastián & omstreken
Door José Pizarro & Jenny Bowers...
| Gebonden boek
€ 25,95
Spaans Baskenland, hét culinaire mekka van de wereld Spaans Baskenland is vermaard om zijn keuken -van tapasbar tot sterrenrestaurant- en wordt beschouwd als een van de interessantste, culinaire regi... Meer
Boek Niet Op Voorraad
vegetarische recepten uit het Midden-Oosten
Door Greg Malouf & Lucy Malouf...
| Gebonden boek
€ 30,95
'Vegarabia' is hét nieuwste kookboek van het duo Greg en Lucy Malouf, inmiddels al jaren bekend als de experts van de moderne keuken van het Midden-Oosten. Met 'Vegarabia' laten zij zien dat deze keu... Meer
Boek Niet Op Voorraad
tuinieren van maand tot maand
Door Ian Spence...
| Gebonden boek
€ 30,95
Hét standaardwerk voor tuiniers nu geactualiseerd Wat is de beste tijd om de rozenstruiken te snoeien? Wanneer moeten planten beschermd worden tegen veranderende weersomstandigheden? Hoe houd je je g... Meer
Boek Niet Op Voorraad
Door Jessica Lek...
| Gebonden boek
€ 10,95
Dé voorjaarsgroente is bij uitstek de asperge. Ieder jaar kijken mensen reikhalzend uit naar 'het witte goud', verkrijgbaar in de periode van begin april tot en met 24 juni. Naast de witte asperge ke... Meer
Boek Niet Op Voorraad
Meer dan 100 curry's, tandoorimaaltijden en bijgerechten uit de Indiase keuken
Door Dan Toombs & Kim Steenbergen...
| Gebonden boek
€ 20,95
Curry's komen voort uit de Indiase keuken. In de 18e eeuw brachten Britse kolonisten het concept naar Europa en werd het ook hier mateloos populair. Dan Toombs, a.k.a. 'The Curry Guy', heeft het namak... Meer
Boek Niet Op Voorraad
Door Laura Zavan & Gregoire Kalt & ...
| Gebonden boek
€ 15,95
Ontdek de rijkdom van de Venetiaanse keuken; van seizoensgebonden groenten tot de schatten van de zee. De lokale aperitief Aperole Spritz, antipasta van polenta en garnalen, of ravioli met artisjok, g... Meer
Boek Niet Op Voorraad
het handboek over fermenteren
Door Meneer Wateetons & Valentijn Dirks ...
| Gebonden boek
€ 30,95
Niet beschikbaar
Zonder dat we er bij stil staan eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt en kaas bij het ontbijt, koffie op het werk, boterhammen bij de lunch tot 's avonds een plakje worst met een biertje... Meer
Boek Niet Op Voorraad
Door Mickael Guidot & Yannis Varoutsiko...
| Gebonden boek
€ 23,50
Cocktails: iedereen drinkt er wel eens een en weet wat het zijn. Maar als je denkt dat een cocktail gewoon een mengsel is, heb je het mis. Elke cocktail is grondig doordacht om je de ultieme geur- en ... Meer
Boek Niet Op Voorraad

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

Bzoek de boek zoekengine