Alle titels Zoeken in deze resultaten
Resultaten 130 - 140 van ongeveer 178 voor Good + Cook + B.V
Door Ophélie Neiman & Yannis Varoutsik...
| Gebonden boek
€ 22,50
Niet beschikbaar
Je staat bij de slijterij of supermarkt en je weet uit het immense aanbod wijnen niet welke je moet kiezen. In een restaurant word je weinig wijs uit de wijnkaart. Je houdt van wijn, maar je weet er e... Meer
Boek Niet Op Voorraad
Door Maori Murota & Aniek Njiokiktjien...
| Gebonden boek
€ 25,95
Tokyo, de mystieke Japanse hoofdstad, kent een schat aan fantastische eettentjes, sushibars en street- food. Wie Tokyo zegt, zegt lekker eten.De in Japan geboren en getogen Maori Murota neemt je mee e... Meer
Boek Niet Op Voorraad
80 recepten stap voor stap
Door Yasmin Othman & Deirdre Rooney...
| Ingenaaid boek
€ 10,95
Fingerfood: trendy recepten voor elk moment <br/><br/>Het eten van kleine hapjes is erg populair en het leuke van fingerfood is dat je dit op verschillende momenten en manieren kunt gebrui... Meer
Boek Niet Op Voorraad
het receptenboek
Door Julien Merceron & Jean Cazals...
| Gebonden boek
€ 30,95
Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep, chocolade, ijs, jams en siroop maken? <br/>In 'À la Mère de Famille' worden de geheimen van Parijs' oudste patisserie, chocolaterie, confiserie en... Meer
Boek Niet Op Voorraad
restaurants, winkels, recepten, tips
Door Trish Deseine & Christian Sarramon...
| Ingenaaid boek
€ 20,95
Heerlijk Parijs: winnaar Gourmand World Cookbook Award.<br/><br/>'Heerlijk Parijs' is de ultieme eetgids voor alle liefhebbers van foodshoppen, Parijs en de Franse keuken.<br/><br... Meer
Boek Niet Op Voorraad
restaurants, tips, winkels, recepten
Door Jonah Freud & Cijn Prins & Jan...
| Ingenaaid boek
€ 19,95
Het afgelopen decennium heeft Amsterdam een culinaire metamorfose ondergaan. In alle wijken zijn bijzondere adressen te ontdekken en de stad herbergt een keur aan (internationale) restaurants en culin... Meer
Boek Niet Op Voorraad
de rijkdom van de authentieke Mexicaanse keuken
Door Paul Wilson & Ammerins Moss...
| Gebonden boek
€ 22,50
Elke dag plukken we letterlijk en figuurlijk de vruchten van de rijke Mexicaanse keuken: tomaten, aardappelen, pepers, bonen, avocado's, maïs, chocolade, vanille, granen en nog veel meer. De Mexicaan... Meer
Boek Niet Op Voorraad
bonbons, nougat, toffees, drop, fondant, lolly's, marsepein, fudge en chocoladerepen...
Door Yasmin Othman...
| Ingenaaid boek
€ 20,95
Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep maken? Atelier Confiserie is het perfecte handboek om zelf aan de slag te gaan. Maak je eigen drop, fondant, toffees, nougat, karamels, marsepein, lolly's ... Meer
Boek Niet Op Voorraad
de technieken verklaard, de allernieuwste recepten
Door A. Cazor & Anne Cazor & C. Li...
| Gebonden boek
€ 10,95
Boek Niet Op Voorraad
zoete en hartige gerechten voor elk seizoen
Door Ashley English...
| Gebonden boek
€ 18,95
Een verrukkelijk boek voor Home Made Pies! <br/><br/>De culinaire rage van het maken van een overheerlijke Pie haal je eenvoudig naar je eigen keuken. Met dit seizoenskookboek leer je om k... Meer
Boek Niet Op Voorraad

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

Bzoek de boek zoekengine