Spannende Boeken Weken 2019

Van 1 juni t/m 21 juni zijn het weer de Spannende Boeken Weken. De Spannende Boeken Weken aan het begin van de zomer staan in het teken van spannende boeken, thrillers (al dan niet literair of psychologisch), detectives, horror en alles wat u in spanning de bladzijden doet omslaan. Bij besteding van €12,50 aan Nederlandstalige boeken krijgt u het geschenk Dolores Dolly Poppedijn. Het is geschreven door Thomas Olde Heuvelt. Deze jonge Nederlander brak internationaal door met Hex.

 

Echo is zijn nieuwste boek. Hierin gaan Nick Grevers en zijn klimmaatje Augustin naar de Maudit, een afgelegen berg in de Zwitserse Alpen. Documentatie over de berg is schaars, het is er ongewoon stil. Eenmaal daar krijgen de twee klimvrienden een naar gevoel, alsof ze niet alleen zijn. Niet veel later is Augustin dood en ontwaakt Nick uit een coma. Hij moet herstellen, maar heeft het gevoel dat hij nooit meer de oude zal worden. Bestel hier. 

 

De Bookspot Gouden Strop is gewonnen door Samantha Stroombergenmet 'De Witte Kamer'. Een dode journalist, zijn lichaam uitgemergeld en ingekerfd, een buitendienst gestelde rechercheur, wrede marteltechnieken, een aanslag in Amsterdam. Dit boek bevat alle elementen voor een lekker potje spanning op uw vakantie. Bestel hier. 

De Vrij Nederland Detective en Thriller Gids is ook weer uit. Zeven boeken kregen de maximale score van vijf sterren van Vrij Nederland. Onze favorieten daaruit zijn: 

Moord op de moestuin: Nicolien Mizee: €20,99

Volgens Jan de perfecte combinatie tussen een echt goede roman en een spannend verhaal. Een curieus landgoed, met curieuze bewoners en moestuinen en pachters. Als er een schedel gevonden wordt tussen de bamboe begint de spanning. 

 

 

Prooi: Deon Meyer; €21,99 

Deon Meyer is gewoon ontzettend goed in wat hij doet, zo simpel is het. 'Prooi' is goed opgezet, leest heerlijk en de dialogen zijn on spot. Het hedendaagse Zuid-Afrika is bijna een personage bij Meyer, net zo bekend als zijn Bennie Griessel. 

 

 

De vos: Frederick Forsyth; €20,99

Het voormalige hoofd van de Britse geheime dienst wordt wakker gebeld dat de firewalls van het Pentagon, de NSA en de CIA tegelijkertijd zijn gehackt. Door ‘de Vos’: een zeventienjarige Britse scholier, zonder kwaad in de zin, maar een goed stel hersenen. Adrian Weston moet voorkomen dat de jongen in verkeerde handen valt. 

 

Ster van het noordenD.B. John; €20,99

Maar slechts één boek kon verkozen worden tot VN-thriller van het jaar. 'Ster van het noorden' van D.B. John. Een thriller die zich afspeelt in hedendaags Noord-Korea. Twaalf jaar na de ontvoering van haar tweelingzus door Noord-Koreaanse spionnen is Jenna Williams nog steeds op zoek   naar aanwijzingen of haar zus leeft. Bestel hier.

 

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

Bzoek de boek zoekengine