WINWIWNWINWINWIN Jan Paul Schutten; Het mysterie van niks en oneindig veel snot; €24,99

Win een gesigneerd exemplaar van het nieuwe boek van Jan Paul Schutten ‘Het mysterie van niks en oneindig veel snot’, geïllustreerd door Floor Rieder. De winactie loopt van 11 december  t/m 23 december 2018.

Hoe kun je winnen?Volg ons op Instagram en/of facebook: @pantheonboekholtalacarte of www.facebook.com/Pantheonboekholt

* Op de foto van ons sterrenstelsel hebben we de namen van de planeten weggehaald, alleen ‘aarde’ staat er nog. Jij weet vast wel hoe de andere planeten heten. Je mag natuurlijk je ouders wel een béétje om hulp vragen.

* Stuur ons een mailtje met de namen van de planeten. Zorg dat de juiste naam bij het juiste cijfertje staat. Mail naar: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

* Maak een mooie instagrampost met #pantheonboekholt en/of deel ons facebookbericht.

* Uit de juiste antwoorden trekken we een winnaar.

* Onder ALLE inzenders verloten we 2x ‘Spinder’ van Simon van der Geest

 

Als je verkouden ben, zit je neus soms vol met oneindig veel snot. Toch? Nou, daar heeft het heelal soms ook last van. Heu? Ja, echt! Uit dat heelalsnot werden bijvoorbeeld de eerste ‘dieren’ geboren. waaruit de dinosaurussen kwamen. Jan Paul Schutten legt dat, en hoe het heelal is ontstaan en waar de zon vandaan komt en nog véél meer uit in ‘Het mysterie van niks en oneindig veel snot’.

Dit is het derde non-fictie kinderboek dat Jan Paul Schutten maakt met illustrator Floor Rieder. De vorige twee delen waren”: ‘Het raadsel van alles dat leeft’, over evolutie (2013) en Het wonder van jou’, over het menselijk lichaam (2015). de Volkskrant schreef dit over het ‘Het mysterie van niks en oneindig veel snot’ in hun vijfsterrenrecensie: ‘Filmisch schakelend van oerknal naar verre toekomst, van bomen die groeien van de gassen die wij uitademen naar hoe het ijzer in ons bloed ooit in een supernova is ontstaan, vertellend over […] hoe dimensies werken, laat hij voelen wat niet valt te begrijpen.’

Dit boek kun je dus winnen! Gratis! Met een handtekening van de enige echte schrijver voorin!

 

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

Bzoek de boek zoekengine