Van 14 t/m 21 februari 2019 is het weer de Week van het Korte Verhaal


De achtste editie van de Week van het Korte Verhaal! Met een nieuwe korteverhalenbundel uit de reeks van Uitgeverij Podium,  'Te koop: babyschoentjes, noot gedragen. En weer een mooie verhalenbunden in de aanbieding, voor slechts €3,99. Plus natuurlijk  de uitreiking van de J.M.A. Biesheuvelprijs. 

Lees meer...
 

James Baldwin, William M. Kelley,  the Harlem Renaissance en meer Afro-Amerikaanse literatuur

VOL - De lezing is helemaal vol. Er zijn dus ook geen kaartjes aan de deur verkrijgbaar. - VOL

Naar aanleiding van de nieuwe vertalingen van James Baldwin – recent weer in de aandacht door de film 'I’m Not Your Negro' - en de ontdekking van William Melvin Kelley en de vertaling van zijn boek, organiseren wij samen met Schwob een avond over The Harlem Renaissance. Naast Baldwin en Kelley, verschenen daaruit boeken van schrijvers als Nella Larsen en Zora Neale Hurston.

24 januari gaat Michel Krielaars, chef boeken NRC bij ons in gesprek met NRC-redacteur Toef Jaeger en schrijver/journalist Dominique van Varsseveld over literaire klassiekers uit de Afro-Amerikaanse literatuur. Babeth Fonchi zal een poetische bijdrage leveren.

Lees meer...
 

 

WINWIWNWINWINWIN Jan Paul Schutten; Het mysterie van niks en oneindig veel snot; €24,99

Win een gesigneerd exemplaar van het nieuwe boek van Jan Paul Schutten ‘Het mysterie van niks en oneindig veel snot’, geïllustreerd door Floor Rieder. De winactie loopt van 11 december  t/m 23 december 2018. Hoe kun je winnen

Lees meer...
 
Agenda - lezingen

Bij Pantheon Boekhandel organiseren we vaak lezingen en optredens van auteurs. Ook boekpresentaties vinden hier met enige regelmaat plaats. Of we staan op andere plekken waar interessante dingen gebeuren. Wilt u meer weten en op tijd op de hoogte zijn van wat we organiseren? Abonneer u dan op onze Nieuwsbrief.

Lees meer...
 
Kookboekenweek 2018

Van 10 t/m 18 november is het kookboekenweek! Bij aankoop van een kookboek krijgt u de 'Smaakmaker', een cadeauboekje met daarin de favoriete recepten van Paul de Leeuw. 9 november wordt het Gouden Kookboek uitgereikt. Wat ons betreft mogen ze allemaal winnen, want er valt in al die boeken genoeg te smullen. 

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

Bzoek de boek zoekengine