Agenda - lezingen

Bij Pantheon Boekhandel organiseren we vaak lezingen en optredens van auteurs. Ook boekpresentaties vinden hier met enige regelmaat plaats. Of we staan op andere plekken waar interessante dingen gebeuren. Wilt u meer weten en op tijd op de hoogte zijn van wat we organiseren? Abonneer u dan op onze Nieuwsbrief.

Lees meer...
 

RAINBOW ZOMERACTIE

Vanaf 1 juli tot 31 augustus loopt weer de Rainbowpockt zomeractie: maar liefst 16 Rainbows zijn afgeprijsd naar € 5,95! Van thrillers, naar romans tot historische non-fictie: voor iedereen zit er wel iets tussen! Deze titels zitten dit jaar in de zomeractie: 

Lees meer...
 

Wijnproeverij met Nicolaas Klei

Zomerleestips van de medewerkers van Pantheon 

7 juli, 16.30, Pantheon Boekhandel.

Met dank aan Schottenburch Wijnhandel

De proeverij was een gezellig succes. Men nam zowel de wijn als de tips gretig tot zich en zeker de rode wijn uit Moldavië kon op bewondering rekenen, net als Lisets impressies van een dronken Thor. Hieronder valt wijnlijst nogmaals na te lezen - ter inspiratie of als herinnering - net als een foto-impressie van de middag. De lijst met zomertips vindt u hier, elke week komt er een nieuwe tip bij.

Lees meer...
 


facebook Pantheon

 

 

 
info@pantheonboekhandel.nl
__________________________binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

Bzoek de boek zoekengine