Kookboekwinkel

Kookboekwinkel voor kookboeken en boeken over voeding, eetcultuur en gezondheid

v i s k o o k b o e k e n

 

Olphen, Bart van: Bart's fish tales; €29,99

'Meer dan een hengel, een korte broek en een kussen hebben de tonijnvissers niet nodig op de boot. Sommigen dragen een hoedje. Een visser heeft een soort plastic politiehelm meegenomen. De volgende ochtend zullen we merken waarom.' Lees meer...

 

Khelout,L.: De nomadische keuken van Rainarai; €24,95

Dit originele kookboek staat boordevol vegetarische en visgerechten uit de nomadische keuken van Algerije. De gerechten, geïnspireerd door Raïnaraï, het restaurant van Laurant Med Khallout, maken dit boek op en top nomadisch: een losse stijl van leven en koken, waarbij vrijheid en avontuur hoog in het vaandel staan. Lees meer...

 

Redzepi, R.: Noma; €49,95

Dit betoverende kookboek geeft een exclusief kijkje in een van de interessantste restaurants ter wereld, Noma, en zijn invloedrijke chef-kok Rene Redzepi. Een unieke en bijzondere collectie van ruim 90 recepten, elk gemaakt door Redzepi en in Noma geserveerd met meer dan 200 unieke fotos van de gerechten, het restaurant, de leveranciers en het inspirerende Noordse landschap. Lees meer...

 

Wetering, A.v.d.: Vis & veg; €21,95

Ter inspiratie 4 x per week een vis- of een vegetarisch recept, verzameld bij vrienden en familie. De één wat makkelijker dan het ander, maar stuk voor stuk recepten om je vingers bij op te eten.  Lees meer...

 

Stein, R.: Verse vis; €19,95

In dit superdikke visboek van Rick Stein, bekend van de BBC, kun je écht alles vinden over vis! Een prachtig naslagwerk boordevol essentiële informatie. Lees meer...

 

Davidson, A.: Mediterraan viskookboek; €25,00

Het Mediterraan viskookboek bestaat uit twee delen:een encyclopedisch gedeelte met alle vissen en hun namen in vele talen, en een receptengedeelte met de lekkerste visgerechten uit de landen rond de Middellandse Zee. Lees meer...

 

Olphen, B.v.: Vis uit blik; €16,99

Bart van Olphen zet zich al jaren in voor duurzaam gevangen vis. Vis uit blik is zijn nieuwe kookboek, waarin hij je laat zien hoeveel verrassende culinaire mogelijkheden vis uit blik biedt. Lees meer...

 

Karmann, J.C.: Sushi - fusion; €9,95

Sushi zoals niemand ze kent! Een kookboek vol originele ideeën voor hartige en zoete creaties die even mooi om te zien als lekker om te eten zijn. Jean-Charles Karmann geeft een unieke nieuwe en creatieve draai aan sushi. Lees meer...

 

Outlaw, N.: Nathan Outlaws viskeuken; €29,95

Nathan Outlaws viskeuken bevat een verrassende collectie van 70 recepten, elk prachtig gefotografeerd. Het boek draait om eenvoud: makkelijk te bereiden recepten met als basis duurzame vissoorten en goed verkrijgbare ingrediënten. Lees meer...

 

Taieb, F.: Ceviche; €8,95

Ceviche is een rauwe visschotel die vooral populair is in Latijns-Amerikaanse landen en zijn oorsprong vindt in Peru. De Peruaanse keuken staat bekend als een van de beste in Latijns-Amerika en is de laatste jaren ontdekt door vele topkoks. Lees meer...

 

Meerman, J.: Zilveren lepel Vis; €12,50

Dit boek helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van bijna alle voorkomende soorten vis en zeevruchten. De recepten variëren van een verwarmende driekleurige vislasagne tot een klassieke spaghettini met venusschelpen of gerookte zalmforel met amandelen en groene groente. Lees meer..

 

Olphen, B.v.: Visbijbel; €29,95

Visbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van alle gangbare in Europa verkrijgbare en duurzaam gevangen vis, schaal- en schelpdieren. Lees meer...

 


facebook Pantheon

 

 

 
info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


Hier kunt u zoeken, bestellen of zien of we een boek op voorraad hebben. Een boek dat niet op voorraad is, kunt u gewoon bestellen en thuis laten bezorgen of reserveren en in de winkel ophalen. Voor 18 uur bestelde boeken zijn er doorgaans de volgende dag.

rubrieken
kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine