Kookboekwinkel

Kookboekwinkel voor kookboeken en boeken over voeding, eetcultuur en gezondheid

vegetarisch koken

 

Driel, M.v.: Happifood all the time; €24,95

Het derde kookboek van Happinez bevat recepten voor lunch, diner maar ook volop inspiratie voor het ontbijt, snacks en drankjes. Mooi uitgevoerd met leeslint en maar liefst 200 pagina's is dit boek een must voor iedereen die van 's morgens vroeg tot 's avonds laat op een gezonde manier wil genieten. Een handzaam boek met prachtige foto’s en verrukkelijke (vegetarische) recepten, vergezeld van nuttige informatie. Lees meer...

 

Peijnenburg,t./Jongman, N.: Eating apart together; €19,95

Eating Apart Together is het eerste en enige kookboek met recepten waarmee een vleeseter en een vegetariër samen één maaltijd kunnen eten. Eén maaltijd, twee opties: Eating Apart Together! Eating Apart Together staat boordevol makkelijke en lekkere recepten voor dagelijks gebruik voor onder meer stamppotten, salades, rijst- en pastagerechten, allemaal in mét en zonder vlees variant. Supersimpel, supersnel en superlekker! Lees meer...

 

Wildschut,M./Zijl, J.v.: De groene meisjes; €20,-

De Groene Meisjes geloven dat een groen leven vooral leuk moet zijn. Daarom besloten ze dit heerlijke vegan-handboek te schrijven, vol verhalen, tips en recepten voor een bewust leven zonder dierlijke producten. Lees meer...

 

Sally Butcher: Salmagundi; €24,95

In Salmagundi komen salades uit de hele wereld aan bod en geeft Sally Butcher 150 verrassende recepten: zowel klassiekers als nieuwe, moderne, funky salades. Lees meer...

 

Frenkel, D./Vindahl, L.: The green kitchen; €24,95

De vegetarische recepten in The Green Kitchen zijn geïnspireerd op de smaken en gerechten die foodbloggers Frenkel en Vindahjl op hun vele reizen zijn tegengekomen. Lees meer...

 

Malouf, G.&L.: Vegarabia; €29,95

Greg en Lucy Malouf zijn inmiddels al jaren bekend als de experts van de moderne keuken van het Midden-Oosten. Met Vegarabia laten zij zien dat deze keuken, met al z'n specerijen en kruiden, zich prima leent voor louter vegetarische recepten: een waar feest op het bord. Lees meer...

 

Deursen, A.V.: Eten uit de eerlijke moestuin; €17,95

Annemiek van Deursen bewijst al jaren in de praktijk dat iedereen kan (leren) koken met wat de natuur ons geeft. Lees meer...

 

Pelgrum, Jolijn: Vegadutchie;  €24,99

Vegan is boomin en dat komt door pioniers als Jolijn Pelgrum van Vegadutchie.nl. Met haar blog inspireert ze tienduizenden trouwe lezers om gezonder te eten. Lees meer...

 

Quinn, S.: Vegan; 24,95

Veganistische restaurants en lunchrooms schieten als paddenstoelen uit de grond en serveren overheerlijke en prachtige gerechten. Maar hoe maak je dat nu zelf thuis? Vegan geeft hierop hét antwoord.  Lees meer...

 

Frenkiel, D./Vindahl, L.: Green kitchen travels; €19,95

Via hun populaire foodblog 'Green Kitchen Stories' inspireren David Frenkielen Luise Vindahl al jarenlang een enorme groep mensen met hun prachtig gefotografeerde vegetarische recepten. Lees meer...

 

Boerdam, I.: De hippe vegetariër; €22,50

Wie je ook bent en wat voor leefstijl je ook hebt, je vindt een recept dat bij je past met oneindig veel variaties. Daarnaast laat dit boek zien dat vegetarisch eten op niveau ook buiten de deur mogelijk is met hippe vegetarische tips door heel Nederland voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. Laat je verrassen door de hippe vegetariër en ga gezond, bewust en vrolijk door het leven! Lees meer...

 

Nadel, J.: Vegan 24/7; €17,50

In dit boek staan klassiekers als broccoli en courgette, superfoods als boerenkool en spruitjes, en bijzondere groenten als spirulina en kelp. Probeer bijvoorbeeld: Chocolade-superfood-smoothie, Samosaburrito's met doperwten Pesto-polentafrietjes met pittige aioli, Citroen-peterselie-olijfoliecake, Courgettepasta bolognese, Chocolade-hazelnoot-avocadotaart. Met Vegan 24/7 geniet u van groenten - de hele dag door! Lees meer...

 

Nobels, S.: Graanmarkt 13. Vegetables that sprakle the conversation - 17 groenten in 68 gerechten om te delern; €34,99

Seppe Nobels won met Graanmarkt 13 de titel 'Beste groenterestaurant van Vlaanderen 2015' (Groene Gault & Millau) en bereidt in dit boek 68 zeer haalbare gerechten, geschikt om te delen met familie of vrienden. Lees meer...

 

Lisette Kreischer Groente uit zee; €24,99

Het eerste boek over zeewier en de dagelijkse keuken, met 50 heerlijke en verrassende recepten. Van de maker van de Dutch Weed Burger. Lees meer...

 

Jansse,M./Ouwehand, E.: Veggie kidz; €17,99

Veggie Kidz is hét kookboek voor ouders die verantwoord, gemakkelijk en vegetarisch voor hun kinderen willen koken en bakken. De recepten zijn snel, gemakkelijk en met verse en pure ingrediënten, vrij van E-nummers en suikervrij. Lees meer...

 

Overgoor, F./Roskamp, H.: De dronken vegetariër; €18,00

Een schat aan originele en snelle gerechten zoals anti-katerontbijten, vètte borrelhapjes en heel veel smocktails, combinaties van smoothies en cocktails. Lees meer...

 

Jones, Anna: Een nieuwe kijk op eten; €29,95

Anna Jones heeft gewerkt met Jamie Oliver, Carluccio en Ottolengi. In Een nieuwe kijk op eten staan 200 recepten voor vegetarisch koken. Verder besteed ze veel aandacht aan warenkennis, gerechtopbouw en veganistische variaties.  Lees meer...

 

Kreischer, L.: Plant power; €24,99

Plant Power staat bomvol smakelijke veganrecepten, en is vooral sterk gericht op een natuurlijke, gezonde balans. Daartoe heeft Lisette de voedingsdeskundige Bo Schumacher in de arm genomen die elk gerecht heeft getest op voedingswaarde en Plant Power van een gedegen voedingswetenschappelijke basis voorziet. Lees meer...

 

Butcher, S.: Veggiestan; €22,95

Veggiestan opent een nieuwe culinaire vegetarische wereld en geeft uitdagende, inspirerende en bovenal smakelijke recepten voor brood en gebak, kruiden en salades, soepen, peulvruchten, rijst en granen, groenten, fruit en desserts. Lees meer...

 

Es, M.v.: Eten uit de volkstuin; €24,95

Marleen van Es kookt zoals ze tuiniert: eigenzinnig, niet ingewikkeld en met oog voor kleur en vorm. Van Eten uit de volkstuin krijg je zin in tuinieren én in koken.

 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

facebook Pantheon

 

 

 
info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


Hier kunt u zoeken, bestellen of zien of we een boek op voorraad hebben. Een boek dat niet op voorraad is, kunt u gewoon bestellen en thuis laten bezorgen of reserveren en in de winkel ophalen. Voor 18 uur bestelde boeken zijn er doorgaans de volgende dag.

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine