Hachisu, N.S.: De Japanse keuken; €34,99

De Japanse keuken biedt een unieke kijk op het leven op een traditioneel Japanse boerderij aan de hand van 165 simpele en pure recepten. De gerechten zijn eenvoudig te bereiden met gemakkelijke technieken. Lees meer...

 

Baker, C.: De solo chef; €20,-

Vol adviezen, tips, wekelijkse boodschappenlijsten, menu's en heerlijke, ongecompliceerde, smaakrijke gerechten die door iedereen gemakkelijk te maken zijn. Alle recepten zijn voor één persoon en in veel recepten wordt slim gebruikgemaakt van restjes. Lees meer...

 

Clark, V./Scott, M.: Dineren met dictators; €19,99

Met Dineren met dictators komen we van alles te weten over het comfort food en de eetgewoonten, de tafelmanieren en de spijsvertering van onder meer Stalin (kip met walnoten), Amin (geitenvlees), Mao (varkensbuik) en Castro (schildpaddensoep). Lees meer...

 

Eggen, D. e.a.: Burgermeester kookboek; €25,00

In Burgermeester kookboek staat hoe je met de beste ingrediënten de allerlekkerste burgers maakt. Vlees kopen en bereiden, mayonaise maken, vegetarische burgers en wilde vis, alles komt aan bod. Lees meer...

 

Rustenburg, A.v.: Liever lokaal; €39,95

Weten wat je eet en op zoek gaan naar het verhaal achter je eten - dat is waar 'Liever lokaal' over gaat. De meeste kookboeken geven recepten voor producten die voorradig zijn in winkel, keuken- en koelkast. Maar is het niet veel logischer uit te gaan van wat het land of de zee op dat moment te bieden heeft ? Lees meer...

 

Freud, J.: Heerlijk Amsterdam; €19,95

In Heerlijk Amsterdam gidst Jonah Freud je dwars door de stad en net daarbuiten. Van de grachtengordel tot piekfijne adressen op de Zuidas, van het Surinaamse Kwaku Summer Festival tot pluktuinen in Amsterdam West en dineren op het water. Van dé klassieke en trendsettende restaurants, speciaalzaken tot en met Amsterdamse boeren. Lees meer...

 

Macoli, G./Hugo, B.: Pizza om zelf thuis te maken; €15,95

De zuurdesempizza's van pizzeriaketen Franco Manca worden door velen als de beste in Groot-Brittanië beschouwd. Eigenaar Giuseppe Mascoli en rijzende ster in de bakkerswereld Bridget Hugo hebben de recepten zo aangepast dat u ze nu ook thuis kunt maken. Zonder houtoven, maar met hetzelfde resultaat. Lees meer...

 

Packer, S./Srulovich, I.: Honey & co; €24,99

Na jaren als chef te hebben gewerkt voor Yotam Ottolenghi, opende Sarit Packer samen met haar partner Itamar Srulovich het restaurant Honey & Co, dat door de Observer prompt tot Best Newcomer 2013 werd uitgeroepen. Hun eerste kookboek staat vol verse groente, spicy kruiden, knapperig brood, rokerig lamsvlees en wilde honing. Lees meer...
 

Vogler, P.: Dinner with mr. Darcy; €26,95

9781782490562: Dinner with Mr. Darcy: Recipes Inspired by the Novels of Jane AustenEten is een belangrijk thema in de romans van Jane Austen. In Dinner with mr. Darcy staan authentieke recepten uit de tijd van Austen, geïnspireerd door het eten dat een rol speelt in haar romans en brieven. 

Lees meer...
 

Weij, C.: Verrot lekker; €22,50

Fermenteren is het functioneel laten rotten van voedsel. Het is een oude vorm van conserveren, een techniek van vroeger die helemaal terugkomt. Alles wat we lekker vinden, is vaak gefermenteerd. Auteur Christian Weij geeft je zijn basisregels en maakt je thuis in de wereld van het fermenteren. Lees meer...

 

Possel, P.: De troost van eten; €17,50

In De troost van eten schrijft Petra Possel over de troost en vreugde van kippensoep in tijden van geboorte en dood, de poes van Johannes van Dam die door haar tuin loopt, de poeha van sterrenrestaurants en de aanstellerij van quinoa-hipsters. Lees meer...

 

Escoffier, A.: Kookboek van de klassieke keuken; €34,95

Het Kookboek van de klassieke keuken is een culinaire bijbel die in geen enkele boekenkast van koks en meesterkoks mag ontbreken. Auguste Escoffier is een legendarische naam voor chefs en fijnproevers. Ruim een eeuw na eerste publicatie heeft dit standaardwerk, waarin Escoffier de principes van de kookkunst en de traditionele technieken uitlegt, nog niets aan actualiteit verloren. Lees meer...

 

Bossert, L.: Toen was koken heel gewoon; €9,90

Voor Toen was koken heel gewoon tekende chef-kok Lisette Bossert bijzondere gesprekken op die ze voerde over smaakherinneringen en de rol van (lekker) eten in het leven. Elk gesprek is voorzien van bijpassende recepten van gerechten met een nostalgisch uitgangspunt en een moderne twist. Lees meer...

 

Lekker Hollands; €9,95

In Lekker Hollands zijn de 35 lekkerste Nederlandse recepten verzameld. Niet alleen klassieke snert en smakelijke stamppotten, maar ook 'risotto' van parelgort en bitterballen van wild zwijn. Oud én nieuw, gemaakt met het allerbeste van dichtbij. Lees meer...

 

Zerouali, N.: Melk en dadels; €24,95

Melk en Dadels is een uniek kookboek waarin de lievelingsgerechten van 20 moeders van bekende en andere bijzondere Marokkaanse Nederlanders centraal staan. Winnaar Kookboek van het jaar Gouden Garde Publieksprijs 2014! Lees meer...

 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

facebook Pantheon

 

 

 
info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

rubrieken
kookboek top 12 

           

voedingswijzer tips
Bzoek de boek zoekengine