Kookboekwinkel

Kookboekwinkel voor kookboeken en boeken over voeding, eetcultuur en gezondheid

nieuwe kookboeken
 

Sabrina Ghayour

Kim Steenbergen

Sirocco; €24,95

Door haar Perzische achtergrond, maar grootgebracht in Groot-Brittannië, weet Ghayour als geen ander hoe ze westerse producten met Midden-Oosterse smaken kan combineren en zo gerechten creëert die perfect in balans zijn: soms subtiel en aromatisch, soms krachtig en sterk. bestellen
 

 
 

Mallet, J.F.: Het allermakkelijkste kookboek ter wereld; €25,00

Het allermakkelijkste kookboek ter wereld van J.-F. Mallet maakt zijn belofte waar: met dit boek kan iedereen een mooie maaltijd op tafel zetten! Het boek bevat bijna 200 recepten met maximaal 6 ingrediënten per recept. Alles wordt duidelijk in beeld gebracht waardoor dit een ideaal kookboek is voor beginners, studenten en voor iedereen die snelle inspiratie voor het avondeten nodig heeft. Lees meer...

 

V. Martinez: Lima - het kookboek; €25,-

Gebruik de meer dan 100 verzamelde recepten in dit kookboek om ook thuis deze verse, authentieke, gezonde gerechten te maken, met vis, vlees en groenten van lokale producenten, plus de superfoods waar de Peruaanse keuken bekend om staat. Lees meer...

 

Meerman, J.: Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken; €29,99

De Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken laat zien hoe onze culinaire traditie door de eeuwen heen tot stand is gekomen. De Romeinse bezetting liet hier (schaarse) sporen na. De Arabieren leverden onder andere spinazie, bloemkool, specerijen, suiker en citrusfruit, en dankzij de ontdekking van Amerika in 1492 eten we sperziebonen, tomaten, aardappels en quinoa. Deze ontwikkelingen zorgden voor een heel rijke gastronomische Nederlandse traditie en hebben bepaald hoe we tegenwoordig koken en eten. Lees meer...

 

Tsantidis, D.: La bella machina; €29,95

La bella macchina gaat uitvoerig in op de werking van de diverse typen espressomachine en geeft talloze tips voor onderhoud en het voorkomen van storingen. Tevens komen alle essentiële aspecten met betrekking tot de bereiding van espresso aan bod, zoals de keuze van de koffie zelf, de waterkwaliteit, de koffiemaling en de druk. Lees meer...

 

Russell Norman: Spuntino; €29,99

Spuntino is de langverwachte opvolger van de bestseller en Kookboek van het jaar 2013 Polpo van Russel Norman. Spuntino neemt je mee op culinair avontuur naar New York en brengt het beste van de Amerikaanse keuken naar jouw keuken. Lees meer...

 

Ottolenghi, Y./Scully, R.: Topi; €34,95

NOPI bevat ruim honderd nieuwe recepten die Ottolenghi samen met zijn chef-kok Ramael Scully schreef. Scully's onmiskenbaar Aziatische roots gecombineerd met de Midden-Oosterse stijl die we van Ottolenghi kennen leveren onweerstaanbare gerechten op. Lees meer...

 

Larmoyer, P.: Recepten uit Istanbul; €24,95

Van streetfood tot en met familierecepten, van thee- en koffierituelen tot en met de mooiste visrecepten en mezze. Van snacks tot en met desserts: met 'Recepten uit Istanbul' leer je de keuken kennen van culinair Istanbul. Lees meer...

 

Joyce, J. e.a.: My streetfood kitchen; €24,95

Wereldse streetfood-gerechten om thuis te maken. Met deze spannende verzameling van meer dan 150 streetfood-recepten kun je zelf de exotische gerechten, die over de hele wereld worden bereid in kraampjes en op markten, thuis maken. Lees meer...

 

Meijerink, M.: Het buurtsuperkookboek; €17,95

Marianne Meijerink (ELLE Eten) legt helder uit wat bijvoorbeeld nigellazaad, okra of aardpeer is en vertelt je wat je ermee kunt doen. Ook de lekkernijen van Turkse en Marokkaanse bakkers, slagers en vismannen komen aan bod. Een aanstekelijk boek vol kleurenfoto's, verhalen en beschrijvingen van producten. Natuurlijk met heel veel heerlijke recepten uit alle windstreken. Lees meer...

 

Scappi, B.: Koken voor kardinalen; €35,-

Scappi is als kok in dienst geweest van diverse kardinalen én van paus Pius V. In ruim negenhonderd recepten schetst hij tussen de regels door een suggestief beeld van het leven in en om het Vaticaan. Lees meer...

 

Massaad, B.: Soep voor Syrië; €24,50

Meer dan 75 recepten om onze mensheid te vieren. Verzameld en gefotografeerd door Barbara Abdeni Massaad 'Let's make soup, not war!' Onder dit motto schreven meer dan 50 internationale topchefs - van Ron Blaauw en Robert Kranenborg tot aan Joe Barza en Yotam Ottolenghi - belangeloos een recept voor Soep voor Syrië. De volledige winst van het kookboek met soeprecepten, samengesteld door Barbara Abdeni Massaad, komt ten goede aan het voedselprogramma van UNHCR voor Syrische vluchtelingen. Lees meer...

 

Shooter, A.: Kaneel & kardemom; €24,95

Kaneel & Kardemom is een weerspiegeling van de Joodse bakcultuur: van familierecepten waarmee Anne Shooter in Groot-Brittannië is opgegroeid, Midden-Oosterse bakrecepten van haar Israëlische schoonfamilie en een keur aan verzamelde bakgerechten. Recepten uit de westerse wereld tot en met verrukkelijke gerechten die zijn oorsprong in het Midden-Oosten hebben. Lees meer...

 

Broek, R.v.d.: Bakbijbel; €29,99

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en het konfijten van citrusschilletjes. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers. Lees meer...

 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

facebook Pantheon

 

 

 
info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


Hier kunt u zoeken, bestellen of zien of we een boek op voorraad hebben. Een boek dat niet op voorraad is, kunt u gewoon bestellen en thuis laten bezorgen of reserveren en in de winkel ophalen. Voor 18 uur bestelde boeken zijn er doorgaans de volgende dag.

rubrieken
kookboek top 12 

           

voedingswijzer tips
Bzoek de boek zoekengine