Kookboekwinkel

Kookboekwinkel voor kookboeken en boeken over voeding, eetcultuur en gezondheid

koken op land: Italië
 

Lorusso,, L. e.a.: Proef Puglia; €24,95

De keuken van het zonovergoten Puglia is legendarisch. Met weinig middelen geweldige gerechten op tafel toveren waarin je de Italiaanse zon kunt proeven, voor weinig geld, met weinig moeite en met superverse ingrediënten die niet eerst de halve wereld over hebben hoeven reizen: dat is de Pugliese keuken. Lees meer...

 

Locatelli, G.: Made in Italy; €29,95

Twee klassiekers in een unieke paperback-versie. Hedendaagse kookbijbel van de meester van de moderne Italiaanse keuken. Een combinatie van eigentijdse recepten en oude familieverhalen. Lees meer...

 

Manca, F.: Pizza; €15,95

De zuurdesempizza's van pizzeriaketen Franco Manca worden door velen als de beste in Groot-Brittanië beschouwd. Eigenaar Giuseppe Mascoli en rijzende ster in de bakkerswereld Bridget Hugo hebben de recepten zo aangepast dat u ze nu ook thuis kunt maken. Lees meer...

 

Zavan, L.: Recepten uit Venetië; €24,95

Ontdek de rijkdom van de Venetiaanse keuken; van seizoensgebonden groenten tot de schatten van de zee. Recepten uit Venetië is een mix van recepten, restaurants, winkels en markten en is een tastbaar souvenir om thuis alle smaken opnieuw te ervaren. Lees meer...

 

Zilveren lepel; €45,-

Zeg je Italiaans koken, dan zeg je De Zilveren Lepel. In Italië wordt De Zilveren Lepel al meer dan zestig jaar verkocht en van generatie op generatie doorgegeven. Maar dit standaardwerk wordt ook steeds bijgewerkt. De nieuwe editie van De Zilveren Lepel telt bijna 1.500 pagina's, met meer dan 2.000 authentieke recepten en 400 nieuwe foto's. Lees meer...

 

Bottura, M.: De kunst van de Italiaanse keuken; €49,50

Dit boek is een ontdekkingsreis en een eerbetoon aan Bottura's 25-jarige carrière als sterrenchef van zijn restaurant in Modena. Verdeeld over vier hoofdstukken, worden de inspirerende gerechten, de ingrediënten en technieken beschreven. Zijn filosofie, inspiratiebronnen en technieken worden prachtig verwoord en uitgebeeld. Lees meer...

 

Lensink, D.: De dikke Vinazza; €29,50

De heerlijke en eerlijke recepten van Vinazza worden in deze Dikke Vinazza afgewisseld met charmante en ontroerende schetsen van het leven en de mensen in dit deel van Ligurië. `Wie er eenmaal is geweest, komt altijd terug. Want er bestaat geen tweede Vinazza. Lees meer...

 

Roden, C.: De smaken van Italië; € 39,95

De smaken van Italië is het meest gezaghebbende én het meest toegankelijke kookboek over een van de lekkerste keukens van de wereld. Deze nieuwe editie,gaf Claudia Roden de gelegenheid haar boek bij te werken en nieuwe recepten toe te voegen. Lees meer...

 

Sliggers, K.: Koken tussen vulkanen; €24,95

Culinaire geschiedenis, de herkomst van ingredienten en hun merkwaardigheden én zo'n 240 recepten uit de Zuid-Italiaanse keuken. Een boek dat er moest komen, vond Johannes van Dam. Uitgeroepen tot één van de best verzorgde boeken én Kookboek van het jaar 2014! Lees meer...

 


facebook Pantheon

 

 

 
info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


Hier kunt u zoeken, bestellen of zien of we een boek op voorraad hebben. Een boek dat niet op voorraad is, kunt u gewoon bestellen en thuis laten bezorgen of reserveren en in de winkel ophalen. Voor 18 uur bestelde boeken zijn er doorgaans de volgende dag.

rubrieken
kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine