Kohn, V./Hahn, G.: Koken in kleur; €15,00

Ooit een paarse maaltijd klaargemaakt? Of een indrukwekkend zwart dessert?

Koken in kleur is een kookboek met een heel bijzondere opzet: elk van de acht hoofdstukken is volledig gewijd aan kleur - rood, oranje, geel, wit, groen, paars, bruin en zwart. Met kleur als leidraad biedt Koken in kleur meer dan honderd heerlijke en eenvoudig te maken recepten, met tal van natuurlijke ingrediënten.

leder hoofdstuk bevat niet alleen voorafjes, hoofdgerechten en toetjes, maar ook dranken en gebak in dezelfde kleur. Van elke kleur zijn op speelse wijze complete menu"s samen te stellen voor een verantwoorde, uitgebalanceerde maaltijd.

Koken in kleur bevat ook talloze tips voor extra snelle maaltijden, tussendoortjes, feestjes en andere speciale gelegenheden. Kinderen kunnen ook meedoen, niet alleen bij net bereiden van de gerechten: elk hoofdstuk geeft een stap-voor-stap recept voor een tafelversiering in een passende kleur.

Vardit Kohn (voedingsdeskundige) en Galit Hahn (kunstenares) hebben hun kennis, ervaring en liefde voor lekker eten gebundeld om van Koken in kleur een prachtig familiekookboek te maken voor iedereen die met weinig tijd toch iets goeds op tafel wil zetten. Eerder verscheen van hen Snoep goed, overStel een vraag over dit boek  natuurlijk zoete toetjes en traktaties.

 

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

rubrieken
kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine