Vonne van der Meer: Brood, zout, wijn; €19,99

Dit boekje nam ik mee op reis. Daar zijn verhalenbundels praktisch voor. Na een dag vol impressies voor het slapen nog even een verhaal.  Tot mijn verrassing bleken in dit boek personages uit het ene verhaal soms weer op te duiken in andere verhalen. Soms als hoofdpersoon, dan weer in een bijrol. 

Lees meer...
 

Benedict Wells: Het einde van de eenzaamheid; €19,99

Zojuist heb ik gegoogeld op de naam van de schrijver. Wie is die man die zo’n boeiend boek kan schrijven? Hij doet zijn voornaam ‘Benedict’ eer aan. Ik vind hem een begenadigd schrijver. Zo jong  (33) en dan zo’n boek componeren rond nauwelijks te beantwoorden vragen waarvoor het leven ons stelt. Hij is een Duits-Zwitserse auteur, die, net als het hoofdpersonage, tijdens zijn jeugd in een internaat gezeten heeft. 

Lees meer...
 

Jens Christian Grøndahl: Vaak ben ik gelukkig; €17,99

De roman, die ik in één adem uitlas, opent met de zinnen:”Nu is jouw man ook dood, Anna. Jouw man. Onze man.” De verteller, Ellinor, is de laatst overlevende van twee bevriende echtparen. Door een ski-ongeluk kwam van het ene echtpaar de man (Henninger) om en van het andere de vrouw (Anna). Na het overlijden van Georg richt Ellinor zich tot Anna, haar verongelukte vriendin, vroeger de vrouw van Georg. Ze vertelt Anna haar zielenroerselen. Hoe hun leven verderging na het ongeluk. En  wat ze tijdens hun vriendschap verzwegen heeft.

Lees meer...
 

Emanuel Bergmann: De truc; €19,95

Welke woorden borrelen er op bij het lezen van De truc? Ontroerend, humoristisch, meeslepend. Een verhaal dat zich gaandeweg verdiept . Je meesleept in de verbijsterende, gruwelijke, wonderbaarlijke en mooie kanten van het leven. 

Lees meer...
 

Griet op de Beeck: Gij nu; €19,95

In het huis van een vriendin zag ik dit boek liggen. Niet lang geleden heb ik 'Kom hier dat ik u kus' van dezelfde schrijfster gelezen. Dat boek boeide me, zowel het verhaal als ook de taal bevielen me. Geloofwaardig weet Griet op de Beeck neer te zetten hoe ervaringen uit de vroege jeugd, meebepalen hoe een leven verloopt. Dus vol verwachting begon ik aan 'Gij Nu'.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

Bzoek de boek zoekengine