Atelier Confiserie

Terug
Bonbons, nougat, toffees, drop, fondant, lolly's, marsepein, fudge en chocoladerepen...
€ 20,95
Ingenaaid boek
Pagina's : 252
Uitgegeven bij Good Cook B.V.

isbn : 9789461431141

Niet op voorraad

Op werkdagen voor 14u besteld - morgen thuisbezorgd

Beschrijving

Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep maken? Atelier Confiserie is het perfecte handboek om zelf aan de slag te gaan. Maak je eigen drop, fondant, toffees, nougat, karamels, marsepein, lolly's en chocoladerepen...

Hoe maak je een klassieke fondant en wat is het basisrecept voor marsepeinbereidingen? Leer tableren en het verschil tussen een 'harde' en 'zachte kraak'. Waarom heb je voor het maken van meringues fijne kristalsuiker nodig en voor suikersiroop juist gewone kristalsuiker? 'Atelier Confiserie' geeft hierop antwoord: met stap voor stap uitleg van de technieken over de bereiding van gekookte en getrokken suiker en van tempereren, tableren en mouleren van chocolade.

Detail product

Door (auteur) :Yasmin Othman
Taal : Nederlands
Gewicht : 863 gr | Hoogte : 238 mm | Breedte : 187 mm | Dikte : 24 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine