Amsterdamse spookhuizen

Terug
€ 16,50
Ingenaaid boek
Pagina's : 224
Uitgegeven bij Uitgeverij De Kring

isbn : 9789462970755

Op voorraad - Reserveer dit boek

Op werkdagen voor 14u besteld - morgen thuisbezorgd

Beschrijving

Bloedstollende verhalen, spookliederen, leuke lijstjes en onheilsplekken om te bezoeken


De klopgeest van Tuschinski, de wraak van de vermoorde Heinrich, mysterieuze bloedsporen, poltergeisten en andere demonische verschijningen. Het spookt in Amsterdam. Monniken dolen er door eeuwenoude grachtenpanden, spooklakeien bedienen in het Paleis op de Dam, de gebroeders Trip doen de traptreden van het Trippenhuis nog steeds kraken.
Journaliste Corrie Verkerk onderzocht het spookgehalte van Amsterdamse huizen, 'haunted pubs', kelders en behekste plekken.


In Amsterdamse spookhuizen kruisen de horrorverhalen elkaar in een bloedstollend tempo, aangevuld met de top 10 van Nederlandse spookhuizen en een heuse handleiding om erachter te komen of je eigen huis misschien een onzichtbare gast herbergt!Inclusief:
* spookliederen
* top 10 beroemde Nederlandse spookhuizen
* spookchecklist voor thuis
* foto's
* locatiekaartCorrie Verkerk werkte decennia bij Het Parool en is nu free-lance journalist en schrijver. Ze publiceerde in 2016 Schiffmacher, het levensverhaal van de wereldberoemde tattookunstenaar.

Detail product

Door (auteur) :Corrie Verkerk
Taal : Nederlands
Gewicht : 285 gr | Hoogte : 210 mm | Breedte : 135 mm | Dikte : 19 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine