Testament van de jeugd

Terug
€ 25,99
Ingenaaid boek
Pagina's : 612
Uitgegeven bij De Bezige Bij

isbn : 9789023497721

Niet op voorraad

Op werkdagen voor 14u besteld - morgen thuisbezorgd

Beschrijving

In 1914 is Vera Brittain twintig jaar oud. Ze staat op het punt te gaan studeren in Oxford als Engeland zijn troepen mobiliseert. Vier jaar later is haar leven, en dat van een hele generatie, voor altijd veranderd.
Testament van de Jeugd is een van de beroemdste autobiografie├źn uit de tijd van de Eerste Wereldoorlog. Vera Brittain werkte als verpleegster dicht bij het front in Frankrijk. Tijdens de oorlogsjaren ontfermde ze zich over ontelbaar veel zwaargewonde jonge mannen, maar verloor zelf haar broer en haar grote liefde. Dit bewogen en bijzondere leven beschrijft ze op passievolle en eerlijke wijze. Testament van de Jeugd was een regelrechte sensatie toen het in 1933 voor het eerst verscheen, en heeft ook vandaag nog niets aan kracht en betovering ingeboet.

Detail product

Door (auteur) :Vera Brittain
Vertaald door :Otto Biersma, Luud Dorresteijn, Marianne Palm, Hans Kloos
Taal : Nederlands
Gewicht : 800 gr | Hoogte : 216 mm | Breedte : 140 mm | Dikte : 48 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine