Van oester tot zeetong

Terug
€ 15,00
Gebonden boek
Pagina's : 112

isbn : 9789490028350

Niet op voorraad

Geen informatie over de levertijd

Beschrijving

Deel 3: van oester tot zeetong oester, paddenstoel, pladijs, pompoen, quinoa, radijs, scheermesschelp, sint-jacobsschelp, tomaat, ui, venkel, winterpostelijn, xerez-azijn, yoghurt en zeetong. "Met schelpdieren kan je lekkere bereidingen maken. Ik ben gek van scheermesjes kort gebakken in de schelp. Of wat denk je van oesters in shisovinaigrette en rammenas?" Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.

Detail product

Door (auteur) :Sergio Herman, Marc Declercq
GeÏllustreerd door :Tony Le Duc, Koen Bauters
Taal : Nederlands
Gewicht : 383 gr | Hoogte : 208 mm | Breedte : 157 mm | Dikte : 16 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine