Van gember tot noot

Terug
€ 15,00
Gebonden boek
Pagina's : 112

isbn : 9789490028343

Niet op voorraad

Geen informatie over de levertijd

Beschrijving

Deel 2: van gember tot noot gember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot. "Een van mijn favoriete bereidingen thuis is een kalfsentrecote met primeurgroenten. Zoek je inspiratie voor een feestelijk gerecht, dan raad ik je m'n cocktail van kreeft met pompoen aan." Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.

Detail product

Door (auteur) :Sergio Herman, Marc Declercq
GeÏllustreerd door :Tony Le Duc, Koen Bauters
Taal : Nederlands
Gewicht : 379 gr | Hoogte : 207 mm | Breedte : 158 mm | Dikte : 16 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine