Pure Italian cuisine

Terug
Pura cucina Italiana
€ 41,99
Gebonden boek
Pagina's : 176
Uitgegeven bij Terra

isbn : 9789089896742

Niet op voorraad

Op werkdagen voor 14u besteld - morgen thuisbezorgd

Beschrijving

Pure Italian Cuisine makes it possible that the dishes to be found at Roberto's Amsterdam can now be prepared at home. Roberto Payer is the ambassador of the Italian cucina in the Netherlands, and in conversation with cookery book expert Jonah Freud he acquaints you with the various Italian regions where the ingredients for the recipes and the wines to accompany the dishes come from. At Roberto's Amsterdam, Roberto Payer is the 'Godfather'of the restaurant, and the pure and mouth-watering food is cooked by the team led by head chef Franz Conde. Conde's recipes are accompanied with wine tips, and a great deal of attention is paid to the purity of the ingredients. The book contains recipes for soups (zuppe), starters (antipasti), pastas and risottos (primi), main courses of fish and meat (secondi), desserts (dolci) and side dishes (contorni), together with information about cheese, ice cream and garnita. Each recipe is easily made at home, and the wonderful photography by Jan Bartelsman will inspire you to get cooking straight away.

Detail product

Door (auteur) :Roberto Payer
GeÏllustreerd door :Jan Bartelsman
Vertaald door :Peter Longbottom
Taal : Engels
Gewicht : 1309 gr | Hoogte : 302 mm | Breedte : 250 mm | Dikte : 23 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine