Koken met kruiden & bloemen

Terug
Zaai, oogst en eet
€ 13,50
Gebonden boek
Pagina's : 160
Uitgegeven bij Good Cook B.V.

isbn : 9789461431172

Niet op voorraad

Op werkdagen voor 14u besteld - morgen thuisbezorgd

Beschrijving

Het gebruik van kruiden en eetbare bloemen in de keuken is oneindig. 'Koken met kruiden & bloemen' laat je zien dat er meer is dan de klassieke combinaties kip met rozemarijn of witvis met dille. Maak je eigen jasmijndressing, bak appelmuffins met vlierbloesem en tijm, serveer zeebaars eens met honing en seringen en zit niet achter de geraniums, maar gebruik de blaadjes in een fantastische cocktail.

'Koken met kruiden & bloemen' geeft je een overzicht van tientallen kruiden en eetbare bloemen die je zelf makkelijk kunt kweken, vervolgens oogsten en ... vervolgens gebruiken in de keuken. Van basilicum, rozenblaadjes, viooltjes tot en met zuring; geef je ontbijt, lunch, drankjes en feestelijke hoofd- en bijgerechten een extra twist.

Met kruiden- en bloemenlexicon, smaakwijzer en kweektips voor tuin en balkon.

Detail product

Door (auteur) :Pip McCormac
Vertaald door :Frederike Plaggemars, Joost Mulder
Taal : Nederlands
Gewicht : 685 gr | Hoogte : 233 mm | Breedte : 182 mm | Dikte : 20 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine