Klassiekers van Paul Hollywood

Terug
Van pastei tot zoete lekkernij
€ 23,50
Gebonden boek
Pagina's : 224
Uitgegeven bij Good Cook B.V.

isbn : 9789461431158

Niet op voorraad

Op werkdagen voor 14u besteld - morgen thuisbezorgd

Beschrijving

Bak wederom mee met meesterbakker en gewaardeerd jurylid van The Great British Bake Off, Paul Hollywood en maak smaakvolle pasteien tot en met zoete lekkernijen. Met echte klassiekers als de Britse fish pie en wildpasteitjes; van zoete zaligheden als chocoladevulkaantjes, marmelade-amandelcake, schwarzwalderkirschtrifle tot en met de 'koningin der puddingen'. 'Dit is eten recht uit ons hart', aldus Paul Hollywood.

Stap voor stap, in woord en beeld, leer je de
basis kennen: maak luxe zanddeeg, vlokkig deeg (de klassieke topping voor de Engelse pastei) of heetwaterdeeg (het perfecte deeg voor vullende vleespasteien). Gebruik de beste materialen en producten, krijg de diverse technieken onder de knie en ervaar dat met de uitleg en receptuur van Paul Hollywood je baksels altijd geslaagd en smaakvol zullen zijn.

'Is er een betere manier om Nederland kennis te laten maken met de traditionele Britse pies & puds dan met dit geweldige Paul Hollywood boek? Succes gegarandeerd!'
- Janny van der Heijden

Detail product

Door (auteur) :Paul Hollywood
GeÏllustreerd door :Peter Cassidy
Vertaald door :Suzanne Strougie
Taal : Nederlands
Gewicht : 942 gr | Hoogte : 254 mm | Breedte : 200 mm | Dikte : 27 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine