2014Omfietswijngids

Terug
€ 15,00
Ingenaaid boek
Uitgegeven bij Podium b.v. Uitgeverij

isbn : 9789057596032

Niet op voorraad

Geen informatie over de levertijd

Beschrijving

In deze tweede Omfietswijngids (de opvolger van de Supermarktwijngids) zijn behalve 411 Omfietswijnen® ook alle wijnen opgenomen die naast deze felbegeerde wijnbekroning grepen. U vindt in deze onmisbare gids Omfietswijnen®, geurend als de sprookjes van duizend-en-een-nacht en pikante lingerie dan wel hooibergen en geschuurde klompjes, maar ook brave gaatwelwijnen en klapkauwgomrosé, tot katerig weggietwit, meurend als vergane schuursponsjes. Moge het u wel bekomen.

Het complete assortiment van bijna alle supermarkten, natuurvoedingswinkels, By the Grape, Gall & Gall, Les Généreux, De Gouden Ton, Hema, Henri Bloem en Marqt.

Van Nicolaas Klei zijn inmiddels meer dan een half miljoen boeken over wijn verkocht. Naast elf edities van de Supermarktwijngids schreef hij onder andere Tot op de bodem en Van druif tot dronk. Hij heeft een populaire wijnrubriek in Elsevier en AD.

Detail product

Door (auteur) :Nicolaas Klei
Taal : Nederlands
Gewicht : 337 gr | Hoogte : 181 mm | Breedte : 111 mm | Dikte : 34 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine