Viskeuken

Terug
€ 14,99
Gebonden boek
Pagina's : 224
Uitgegeven bij Karakter Uitgevers BV

isbn : 9789045206769

Niet op voorraad

Geen informatie over de levertijd

Beschrijving

Met een voorwoord van Heston Blumenthal!

Hét kookboek van het enige visrestaurant ter wereld met twee Michelinsterren.


Nathan Outlaws viskeuken is hét boek voor mensen die zich graag willen verdiepen en bekwamen in het werken met vis; toegankelijk, veelzijdig, maar bovenal inspirerend.

In dit prachtige boek Nathan Outlaws viskeuken deelt de chef Nathan Outlaw zijn laatste culinaire ontdekkingen op het gebied van vis. Het bevat een verrassende collectie van 70 recepten, elk prachtig gefotografeerd. Het boek draait om eenvoud: makkelijk te bereiden recepten met als basis duurzame vissoorten en goed verkrijgbare ingrediënten.
Het boek is ingedeeld op de verschillende technieken en bereidingen die komen kijken bij het werken met vis: rauw, pekelen, drogen, roken, stomen, pocheren, koken en smoren, grillen, barbecueën, bakken en frituren. De recepten die volgen laten je het water in de mond lopen.

Detail product

Door (auteur) :Nathan Outlaw
GeÏllustreerd door :David Loftus
Vertaald door :Marijne Thomas
Taal : Nederlands
Gewicht : 1146 gr | Hoogte : 261 mm | Breedte : 202 mm | Dikte : 27 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine