Handboek snijtechnieken

Terug
Voorsnijden-hakken-kleinsnijden-fileren
€ 12,95
Gebonden boek
Pagina's : 224

isbn : 9789059565838

Niet op voorraad

Geen informatie over de levertijd

Beschrijving

Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? 'Handboek snijtechnieken' laat u stap-voor-stap zien hoe u de perfectie in al uw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken. Vier bekende chef-koks -waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten u aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap u moet kiezen, hoe u uw culinaire talenten kunt vergroten en hoe u de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen. Dit boek leert u stap-voor-stap de juiste vaardigheden die nodig zijn om fantastische gerechten te bereiden en met plezier en zelfvertrouwen in de keuken te staan.

Detail product

Door (auteur) :Marcus Wareing, Shaun Hill, Charlie Trotter, Lyn Hall
Vertaald door :Henk Noy
Taal : Nederlands
Gewicht : 550 gr | Hoogte : 200 mm | Breedte : 154 mm | Dikte : 21 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine