Voor sociale vooruitgang

Terug
Professoren op de barricade
€ 24,99
Ingenaaid boek
Pagina's : 240
Uitgegeven bij Lannoo Campus

isbn : 9789401459396

Niet op voorraad

Op werkdagen voor 14u besteld - morgen thuisbezorgd

Beschrijving

In een tijd waarin we geteisterd worden door terrorisme, populisme, klimaatproblemen en economische ongelijkheid is het niet vanzelfsprekend om in een betere toekomst te geloven. De maatschappelijke uitdagingen zijn zo complex dat geen enkele wetenschapper in zijn eentje een oplossing kan bedenken.

Voor sociale vooruitgang bouwt verder op een dialoog tussen meer dan driehonderd sociale wetenschappers uit alle delen van de wereld die samenwerkten binnen het International Panel on Social Progress. Het boek bespreekt de sleutelelementen van de samenleving en beantwoordt de vraag hoe we tot betere instellingen en een beter beleid komen. Vrijheid, gelijkheid, rechtvaardigheid en een duurzaam milieu staan daarbij centraal.

Dit boek beschrijft verschillende toekomstscenario's met hun voorwaarden en gevolgen en bundelt veelbelovende idee├źn voor verandering. Het resultaat: een hoopgevend manifest dat niet alleen duidelijk maakt dat een betere wereld mogelijk is, maar die ook concreet omschrijft, en iedereen uitnodigt om tot die betere wereld bij te dragen.

Detail product

Door (auteur) :Marc Fleurbaey
Vertaald door :Katrien Meuleman
Taal : Nederlands
Gewicht : 521 gr | Hoogte : 240 mm | Breedte : 170 mm | Dikte : 16 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine