Dutch cookbook

Terug
€ 9,99
Gebonden boek
Pagina's : 96

isbn : 9789059566316

Niet op voorraad

Op werkdagen voor 14u besteld - morgen thuisbezorgd

Beschrijving

The Dutch have never been known for their refined cuisine. Which does not come as a great surprise when you remember that they love eating raw herring with finely chopped onions - and that they wash it all down with a shot of jenever. Or take their national dish Stamppot: meat including bacon or sausage, potatoes and vegetables. They mash it all together, make an indentation and add gravy before eating. Their thick pea soup is served with bacon and rye bread, especially on wintery days. Very strange and yet: in its own unique way this is exactly what has made this small country so great. Try these recipes yourself!

Detail product

Door (auteur) :Machteld Smid
Vertaald door :Marcella Rijntjes
Taal : Engels
Gewicht : 259 gr | Hoogte : 187 mm | Breedte : 127 mm | Dikte : 17 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine