Proef Puglia

Terug
De eerlijke smaken van Zuid-Italie
€ 24,95
Gebonden boek
Pagina's : 240
Uitgegeven bij Forte culinair

isbn : 9789462501164

Niet op voorraad

Geen informatie over de levertijd

Beschrijving

De eerlijke smaken van Zuid-Italië
Om de voortreffelijke smaken van Puglia te kunnen proeven heb je maar een paar simpele ingrediënten nodig. Puglia, ook wel Apulië genoemd, ligt in de zogenoemde hak van Italië, tussen de blauwtinten van de Adriatische en de Ionische Zee. Het is een adembenemende regio met dorpjes die tegen kalkstenen zeekliffen zijn gebouwd, pittoreske vissersstadjes met kronkelweggetjes en witgekalkte huizen, en overal zilvergroene groepjes oude, knoestige olijfbomen.
De keuken van het zonovergoten Puglia is legendarisch. Met weinig middelen geweldige gerechten op tafel toveren waarin je de Italiaanse zon kunt proeven, voor weinig geld, met weinig moeite en met superverse ingrediënten die niet eerst de halve wereld over hebben hoeven reizen: dat is de Pugliese keuken.
Met dit boek proef je Puglia zelf thuis!

Detail product

Door (auteur) :Luca Lorusso, Vivienne Polak
Vertaald door :Anna Penta
Taal : Nederlands
Gewicht : 1074 gr | Hoogte : 254 mm | Breedte : 202 mm | Dikte : 32 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine