Mijn kind eet gezond

Terug
Samen op weg naar een gezonde levensstijl
€ 15,00
Ingenaaid boek
Pagina's : 192
Uitgegeven bij Manteau

isbn : 9789022333020

Op voorraad - Reserveer dit boek

Informeer voor de levertijd

Beschrijving

Wie van jongs af gezond eet en actief is, maakt veel meer kans op een gezond lichaam. Maar hoe pak je dat als ouder aan? Moet je kind met overgewicht op dieet? Hoeveel mag hij/zij eten? Wat als je kind geen groenten wil eten? Ho kun je hem/haar stimuleren om actiever te zijn? Mag je je kind belonen met een koekje? Is melk nog gezond? In 'Mijn kind eet gezond' geeft een team van psychologen en voedingsdeskundigen (Lien Joossens, diƫtiste en docente voedings- en dieetkunde aan het VIVES; Leentje Vervoort, Caroline Braet en Ellen Moens van de UGent en diƫtiste Lies Elslander) een antwoord op deze en nog veel meer vragen.

Ruim honderd gezonde recepten zorgen ervoor dat je de theorie met plezier in de praktijk omzet. De gerechten zijn geschikt voor het hele gezin en vragen geen uren bereidingstijd, zodat je zonder al te veel moeite een lekkere maaltijd kunt bereiden, van ontbijt tot avondmaal.

Detail product

Door (auteur) :Lien Joossens, Leentje Vervoort, Caroline Braet, Ellen Moens, Lies Elslander
Taal : Nederlands
Gewicht : 627 gr | Hoogte : 240 mm | Breedte : 190 mm | Dikte : 19 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine