IGezondheidsrecht

Terug
€ 10,00
Ingenaaid boek
Pagina's : 140
Uitgegeven bij Wolf Legal Publishers

isbn : 9789058506368

Niet op voorraad

Geen informatie over de levertijd

Beschrijving

Deze Wolf Study Guide geeft inzicht in het Gezondheidsrecht. Deel 1 introduceert het gezondheidsrecht als rechtsgebied. Er wordt in dit deel ingegaan op de behandelingsovereenkomst, de professionele standaard, de patiƫntenrechten en het beroepsgeheim. Daarnaast wordt ingegaan op zowel civiele als strafrechtelijke aansprakelijkheid. Ook worden andere rechtsgangen als het tucht- en klachtrecht besproken.

Tot slot wordt gekeken naar de gezondheidsrechtelijke aspecten aan het begin en aan het einde van een mensenleven. Er is tevens een Study Guide Gezondheidsrecht deel 2, waarin o.a. ingegaan zal worden op de onderwerpen kwaliteit, wetenschappelijk onderzoek, orgaandonatie, keuringen, preventie, gezondheidsbescherming en bevordering, zorg- en verzekeringsstelsel, toezicht op gezondheidszorg en de zorginstelling. Deze studyguide ondersteunt het leerproces. Het is geen volwaardig studieboek, maar zal je langs de belangrijkste begrippen en jurisprudentie leiden. Er is voor gekozen om het elektronisch patiƫntendossier (EPD) (nog) niet op te nemen in deze bundel.

Detail product

Door (auteur) :L. de Beer
Taal : Nederlands
Gewicht : 114 gr | Hoogte : 153 mm | Breedte : 123 mm | Dikte : 19 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine