Yakitori & Korean BBQ

Terug
Japanse grilltechnieken en bijgerechten
€ 20,95
Gebonden boek
Pagina's : 176
Uitgegeven bij Good Cook B.V.

isbn : 9789461431844

Op voorraad - Reserveer dit boek

Op werkdagen voor 14u besteld - morgen thuisbezorgd

Beschrijving

De yakitori spies en het gegrilde buikspek zijn volledig ge├»ntegreerd in onze westerse samenleving. Deze van oorsprong Japanse grilltechnieken geven veel resultaat tegenover weinig inspanning. In Japan en Korea gaan ze voor maximaal levensgenot en wordt er niets aan het toeval overgelaten: vlees wordt kort gegrild, sauzen zijn zelfgemaakt en vlak ook zeker het sociale aspect van zitten rondom een tafelbarbecue niet uit. Niets simpeler dan een Korean BBQ waarbij een 'ssam' (wrap) of slablaadje wordt gevuld met een aantal ingredi├źnten, behalve dat je het in een keer in je mond moet stoppen! Start traditioneel met 'yukhoe' (tartaar) en sluit af met 'naengmyeon' (noedels in koude bouillon). Garneer met rijst, kimchi en andere bijgerechten en je eet tegelijkertijd verfijnd en bruut, eenvoudig en geavanceerd. Het drinken van alcohol of groene thee is gebruikelijk bij het eten van Japanse gerechtjes. Recepten voor 'izakaya' (pubfood) en 'otsumami' (borrelhapjes) mogen dan ook niet ontbreken in dit boek. Met dit boek in de hand beheers je de kunst van Japans grillen!

Detail product

Door (auteur) :Jonas Cramby
Vertaald door :Mattijs Warbroek
Taal : Nederlands
Gewicht : 881 gr | Hoogte : 257 mm | Breedte : 196 mm | Dikte : 24 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine