Professioneel schoonmaken 2.0

Terug
€ 18,50
Ingenaaid boek
Pagina's : 184

isbn : 9789492597281

Niet op voorraad

Op werkdagen voor 14u besteld - morgen thuisbezorgd

Beschrijving

Aan de kwaliteit van het schoonmaakwerk en de hygiëne in bedrijven en instellingen worden hoge eisen gesteld, die niet vergelijkbaar zijn met de schoonmaakwerkzaamheden in het gezinshuishouden. Bovendien moet in de professionele schoonmaaksector buitengewoon efficiënt gewerkt worden. Dit vereist kennis en vaardigheden die ver boven het niveau van kleinschalig schoonmaken uitsteken.
Niet het minst geldt dat in zorginstellingen en - om iets heel anders te noemen - in de voedingsmiddelenindustrie. De kwaliteit van gefabriceerd voedsel hangt zelfs voor een groot deel af van de efficiëntie van de reinigings- en desinfectieprocedures.

Professioneel schoonmaken is dus veelzijdig. De reiniging in gebouwen, in keukens, in de slagerij, in sportaccommodaties, in het ziekenhuis ... het is altijd weer anders.
Vloeronderhoud, sanitair- en interieurreiniging, de reiniging van productieapparatuur, machinale vaat- en krattenwas, cleaning-in-place. Al deze onderwerpen worden in dit boek uitgebreid behandeld, waarbij de aandacht zowel uitgaat naar de schoonmaaktechnieken en -machines alsook naar de gebruikte chemische middelen.

De kennis hiervan is een noodzaak voor iedereen die zich met professioneel schoonmaken bezighoudt. Dit boek behandelt dan
ook de belangrijkste basisbegrippen van reiniging en desinfectie, de eigenschappen van zuren, alkaliën, detergenten en de mogelijke aantasting van materialen.
Voor leidinggeven in de professionele schoon maak is kennis
over onderwerpen als HACCP, wettelijke eisen met betrekking tot veiligheid en een milieuverantwoorde keuze van
reinigingsmiddelen eveneens een absolute noodzaak.

Detail product

Door (auteur) :Jacques van den Wijngaard
Taal : Nederlands
Gewicht : 383 gr | Hoogte : 219 mm | Breedte : 142 mm | Dikte : 14 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine