Gids voor NLP training

Terug
€ 8,75
Ingenaaid boek
Uitgegeven bij Attrakt B.V.

isbn : 9789460510243

Niet op voorraad

Geen informatie over de levertijd

Beschrijving

Ook al bestaat Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) al meer dan dertig jaar, toch is het nog een relatief jonge technologie om je goed te voelen en excellent te communiceren. Door de onstuimige ontwikkeling van NLP zijn er tal van verschillende vormen en stromingen die zich allemaal NLP noemen en die het niet makkelijk maken om door de bomen het bos te zien. Nederland heeft, per hoofd van de bevolking, de meeste NLPers en de meeste NLP opleidingen. Daardoor lijkt het soms net een jungle waarbij het moeilijk is om te zien waar je het beste je NLP opleiding kan volgen.

Dat is de reden dat stichting NLP Kring deze gids voor NLP training gemaakt heeft. Het doel van deze gids is je te helpen om een goede keuze voor een NLP opleiding te maken. Gegeven dat er vele varianten zijn betekent dat niet dat dat per se bij een NLP Kring trainer moet gebeuren. Waar het om gaat is dat je met kennis van zaken tot een goede beslissing komt.

NLP is een activiteit die je doet. Dat betekent dat NLP niet ophoudt wanneer je klaar bent met de opleiding. Toch zie je met regelmaat mensen die een leuke NLP opleiding gevolgd hebben, er veel aan gehad hebben en een inspirerende trainer gehad hadden, maar toch met de vraag zitten: “wat doe je nou eigenlijk met NLP?” Om te zorgen dat je van tevoren goed beslagen ten ijs komt zodat je weet waar je aan begint, geeft deze gids een overzicht van wat NLP is, welke stromingen er zijn, wat je met NLP kan, wat het verschil tussen de NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner opleiding is en wat de officiële eisen zijn.

Detail product

Door (auteur) :J.G. van der Leij, Joost van der Leij
Taal : Nederlands
Gewicht : 100 gr | Hoogte : 210 mm | Breedte : 135 mm | Dikte : 6 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine