Sous Vide

Terug
Het langzaam garen van vacuum verpakte voedingsmiddelen op een lage temperatuur
€ 42,50
Gebonden boek
Pagina's : 256
Uitgegeven bij Veltman Uitgevers B.V.

isbn : 9789048309085

Niet op voorraad

Op werkdagen voor 14u besteld - morgen thuisbezorgd

Beschrijving

Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.

Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuüm' geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuüm koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.

Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.

Detail product

Door (auteur) :Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis
GeÏllustreerd door :Daniel Esswein
Vertaald door :Ester van Buuren, Esther van Buuren
Taal : Nederlands
Gewicht : 1670 gr | Hoogte : 289 mm | Breedte : 251 mm | Dikte : 28 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine