Handboek sterrenkunde

Terug
€ 24,95
Gebonden boek

isbn : 9789059566347

Niet op voorraad

Geen informatie over de levertijd

Beschrijving

Zet de deur naar het heelal wijd open!

Dit ultieme basisboek voor de sterrenkunde staat boordevol nuttige informatie, schitterende illustraties en foto's, interessante weetjes, tips om zelf de sterrenhemel waar te nemen en natuurlijk de nieuwste resultaten van het ruimteonderzoek.

De bekende wetenschapsjournalist Govert Schilling laat in dit boek geen stukje van het heelal onbelicht. In 19 overzichtelijke hoofdstukken -geïllustreerd met prachtige kaarten en tekeningen- neemt hij de lezer mee langs zon, maan en planeten, via sterren, nevels en sterrenhopen naar melkwegstelsels, clusters en de geboorte van het heelal. Daarnaast maakt hij de amateur- astronoom wegwijs in wat er aan de sterrenhemel te zien is en helpt hem op weg bij het zelf waarnemen van maankraters, dubbelsteren en meteoren.

Deze volledig geactualiseerde en opnieuw vormgegeven uitgave van 'Handboek sterrenkunde' beantwoordt alle denkbare vragen op het gebied van de sterrenkunde - helder en begrijpelijk. En wie nog meer wil weten kan terecht op de altijd zeer actuele website allesoversterrenkunde.nl

Govert Schilling schrijft over sterrenkunde en ruimteonderzoek voor kranten en tijdschriften in binnen- en buitenland. Hij heeft ruim vijftig boeken op zijn naam staan, waaronder 'Jaarboek sterrenkunde', 'Deep space' en 'Schitterend heelal'. Zijn boeken zijn o.a vertaald in het Engels, Duits en Chinees.

Detail product

Door (auteur) :Govert Schilling
GeÏllustreerd door :Jeanette Bos
Taal : Nederlands
Gewicht : 1116 gr | Hoogte : 248 mm | Breedte : 208 mm | Dikte : 25 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine