Geest van nieuw begin

Terug
50 teksten om te spreken en te zingen
€ 8,95
Ingenaaid boek
Pagina's : 64

isbn : 9789089723512

Niet op voorraad

Nog niet verschenen, u kunt dit boek reserveren

Beschrijving

FRANCK PLOUM

Geest van nieuw begin. 50 Teksten om te spreken en te zingen

Een bundeling teksten die zowel gesproken, gebeden als gezongen kunnen worden. De teksten kenmerken zich door de ruimte die ze geven. Het inclusieve taalgebruik maakt dat ze voor velen herkenning oproepen.
Naast losse teksten die passen bij verschillende tijden van het jaar, bevat de bundel ook alle teksten van de pinksterliturgie 'Licht en liefde onstuitbaar' en de kerstwoorddienst 'Belofte van Toekomst'. Achterin is een componistenlijst opgenomen.
Een prachtig boekje, om cadeau te doen, om te krijgen, om in te lezen ter bezinning alleen, met een groep of in een liturgische samenkomst.

Franck Ploum (1968) is theoloog. Hij is verbonden aan de Ekklesia Breda en het leerhuis Zins- verband en werkzaam voor de Congregatie van de Broeders van Huijbergen. Hij publiceert over bijbelse thema's vanuit politiek en maatschappelijk perspectief. Bij Berne Media verschenen o.a. Onze Vader. Wat zeg je? Reisgids bij een oer- gebed en Een weg ten leven. Bezinning op de lijdensweg van Jezus (samen met Anselm Grün).

Detail product

Door (auteur) :Franck Ploum
Taal : Nederlands

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine