La bella macchina

Terug
Het geheim van de espressomachine
€ 32,00
Gebonden boek
Pagina's : 228

isbn : 9789059565845

Niet op voorraad

Op werkdagen voor 14u besteld - morgen thuisbezorgd

Beschrijving

De geur en de smaak van een krachtig bereide espresso laten niemand onberoerd.
En met hun doorgaans prachtige design zijn de machines waarmee we deze espresso's zetten een streling voor het oog. 'La bella macchina' gaat uitvoerig in op de werking van de diverse typen espressomachine en geeft talloze tips voor onderhoud en het voorkomen van storingen. Tevens komen alle essentiĆ«le aspecten met betrekking tot de bereiding van espresso aan bod, zoals de keuze van de koffie zelf, de waterkwaliteit, de koffiemaling en de druk. De vele geĆÆllustreerde instructies geven uitleg over alle bereidingsfasen: het kiezen van de juiste koffiemengeling, het kiezen en malen van de bonen en het werken met damp en schuim. 'La bella macchina' is een absolute must voor liefhebbers van de zuidelijke koffiecultuur en voor iedereen die op zoek is naar de perfecte espresso.

Dimitrios Tsantidis is al meer dan vijftien jaar een professionele barista en wordt door velen als een pionier van de authentieke espressocultuur beschouwd. Zijn grondige kennis deelt hij graag - op een onderhoudende en begrijpelijke manier.

Detail product

Door (auteur) :Dimitrios Tsantidis
GeÏllustreerd door :Ruggero Mascilongo
Vertaald door :Ottenhof Taal & Media
Taal : Nederlands
Gewicht : 1340 gr | Hoogte : 268 mm | Breedte : 218 mm | Dikte : 33 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine