I, Spy

Terug
De wereld van de privédetective
€ 17,95
Ingenaaid boek
Pagina's : 224

isbn : 9789461562180

Niet op voorraad

Dit boek verschijnt niet

Beschrijving

In een wereld waar veiligheid een van de belangrijkste thema's is, geeft Daniel Ribacoff een inkijk in het werk van de privédetective. Hij is de Amerikaanse Peter R. de Vries.


Wat voor bewijs kun je verzamelen?
Hoe weet je of iemand liegt?
Hoe gaat 'fact finding'?
Hoe blijf je zelf buiten beeld?

Het succes van detectiveseries en de booming SPY-shops in Nederland laat zien dat er toenemende belangstelling is voor opsporingsmethodieken en beveiliging. Vanuit bedrijven én particulieren.

"Ontwikkelingen in de communicatietechnologie, de expansieve groei van ICT en de opkomst van nieuwe media, hebben grote consequenties voor opsporingsprocessen."

Daniel Ribacoff is oprichter van International Investigative Group Ltd. Hij werkt in de VS aan spraakmakende onderzoeksprojecten, vaak in relatie tot de staatsveiligheid, en is een veel geziene gast op de Amerikaanse nieuwszenders, als TODAY Show, FOX News. Hij schrijft onder meer voor de The New York Times en de Wall Street Journal.

Detail product

Door (auteur) :Daniel Ribacoff
Taal : Nederlands

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine