Sous-Vide

Terug
€ 30,95
Gebonden boek
Pagina's : 280
Uitgegeven bij Good Cook B.V.

isbn : 9789461432230

Niet op voorraad

Nog niet verschenen, u kunt dit boek reserveren

Beschrijving

Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in een waterbad op een lage en constante temperatuur en levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer op. Deze techniek is in toenemende mate populair bij de hobbykok en de verkoop van sous-vide apparatuur aan de consument neemt al jaren toe.

Met 'Sous-vide - 85 recepten voor de thuiskok' leer je de fijne kneepjes kennen en ontdek je de talloze mogelijkheden van sous-vide koken. Waarom kun je een kip niet in z'n geheel sous-vide garen, maar wél sappige bouten en filets serveren? Bas Robben laat aan de hand van 85 recepten zien dat sous-vide koken een fantastische manier is om voedsel nog malser en smaakvoller te bereiden.

Met duidelijke aanwijzingen over hoe lang en op welke temperatuur onderdelen van diverse vleessoorten, vis, groenten en andere producten tot perfectie worden gegaard. Van miso-kippendijen met spek, Portugese varkenswangen met zoeteaardappelpuree & cavolo nero en kabeljauwfilets in spannende saus tot sous-vide gegaarde bieten en wortels, gefermenteerde nectarines, mandarijncustard en meer. Met zowel basis- als gevorderde recepten, is dit hét ultieme handboek voor de hobbykok.

Detail product

Door (auteur) :Bas Robben
Taal : Nederlands

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine