Mijn dochter in Frankrijk

Terug
Een familiegeheim brengt twee halfzussen op het spoor van dramatische gebeurtenissen in het bezette Parijs rond 1940
€ 12,50
Ingenaaid boek
Pagina's : 448
Uitgegeven bij Boekerij

isbn : 9789022586365

Niet op voorraad

Op werkdagen voor 14u besteld - morgen thuisbezorgd

Beschrijving

‘En aan mijn dochter in Frankrijk laat ik de rest van mijn nalatenschap na...’ Met deze woorden eindigt het testament van Richard Kirwan, tot verbijstering van zijn Ierse gezin. Ook het leven van zijn dochter in Frankrijk, Solange de Valnay, wordt door Kirwans laatste wil in de war geschopt. Is de man die ze haar hele leven vader heeft genoemd dan niet haar vader?

Eleanor, de Ierse dochter, en Solange gaan op zoek naar het verleden van hun vader. De enigen die weten wat er precies is voorgevallen, lijken de excentrieke grootmoeder van Solange en de gekwelde oom van Eleanor. Hun zoektocht brengt de twee halfzussen op het spoor van dramatische gebeurtenissen in het bezette Parijs ten tijde van de Tweede Wereldoorlog, waar vier gezinnen verbonden worden door hun verzet tegen de Duitsers bezetter. In deze periode vol verzet, heldendaden en passie bloeit ook een onmogelijke maar onweerstaanbare liefde op.

Detail product

Door (auteur) :Barbara Keating, Stephanie Keating
Vertaald door :Jeannet Dekker, Marie-Christine Ruijs
Taal : Nederlands
Gewicht : 544 gr | Hoogte : 211 mm | Breedte : 136 mm | Dikte : 38 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine