Het slagershandboek voor de thuiskok

Terug
€ 27,00
Gebonden boek
Pagina's : 240
Uitgegeven bij Fontaine Uitgevers

isbn : 9789059569942

Niet op voorraad

Op werkdagen voor 14u besteld - morgen thuisbezorgd

Beschrijving

Deze moderne handleiding voor de vleesliefhebber onthult de best bewaarde geheimen van 's werelds beste fokkers en slagers. Het bevat ook het nieuwste culinaire en wetenschappelijke onderzoek naar het selecteren, slachten, bereiden en koken van alle soorten vlees, waaronder rundvlees, varkensvlees, lam, pluimvee en vrij wild. In Het slagershandboek voor de thuiskok neemt auteur Arthur Le Caisne lezers stap voor stap mee door de steeds evoluerende en ambachtelijke wereld van vlees. Ingedeeld naar type eiwit - rund, kalf, varken, lam, gevogelte en kalkoen - categoriseert en beschrijft hij de oorsprong en kenmerken van het beste van elk type. Dit boek bevat ook state-of-the-art informatie over technieken en weinig bekende kneepjes van het vak. Nauwkeurig en volledig geïllustreerd met duidelijke en nuttige vierkleurenillustraties en aangepast aan het hier verkrijgbare aanbod, is Het slagershandboek voor de thuiskok een must voor iedereen die serieus met vlees koken wil. Arthur Le Caisne is kookboekenauteur, illustrator en ontwerper. Hij woont in Frankrijk.

Detail product

Door (auteur) :Arthur le Caisne
Vertaald door :Ingrid Buthod
Taal : Nederlands
Gewicht : 932 gr | Hoogte : 248 mm | Breedte : 191 mm | Dikte : 27 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine