The dumpling sisters

Terug
Meer dan 100 Chinese familierecepten
€ 22,50
Gebonden boek
Pagina's : 272
Uitgegeven bij Good Cook B.V.

isbn : 9789461431332

Niet op voorraad

Op werkdagen voor 14u besteld - morgen thuisbezorgd

Beschrijving

The Dumpling Sisters, Amy en Julie Zhang, zijn letterlijk opgegroeid in de rollende keuken van hun ouders, die wekelijks vanuit de auto op de markt hun Chinese familiegerechten verkochten. Of zoals ze het zelf letterlijk zeggen: 'Er stroomt geen bloed maar sojasaus door onze aderen.' Op YouTube werden The Dumpling Sisters een fenomeen: hun aanstekelijke how-to video's werden direct opgepikt en dit resulteert in hun eerste kookboek.

Van kleine gerechtjes (Yum cha) zoals dumplings en gestoomde broodjes met vlees tot en met grootse Kantonese buffetten; van makkelijk en snel te bereiden gerechten (Chineasy) tot diverse uiteen- lopende noedelgerechten en desserts: van dim sum, mapo tofu tot en met tijgercake. Bovendien geven The Dumpling Sisters goede uitleg over de typische Chinese kooktechnieken, de voorraadkast en tips & trucs.

Detail product

Door (auteur) :Amy Zhang, Julie Zhang
GeÏllustreerd door :Abi Hartshorne
Vertaald door :Kim Steenbergen
Taal : Nederlands
Gewicht : 1094 gr | Hoogte : 254 mm | Breedte : 198 mm | Dikte : 28 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine