Poppy Day & Vergeet mij niet bundeling

Terug
€ 15,00
Ingenaaid boek
Pagina's : 768

isbn : 9789402601428

Niet op voorraad

Geen informatie over de levertijd

Beschrijving

2 heerlijke romans van Amanda Prowse voor een kleine prijs. Deze bundel bevat de boeken Clovers kind en Verhaal van een moeder.

Clovers kind:
Als de achttienjarige Dot haar Sol ontmoet, heeft ze het gevoel dat ze eindelijk de ware liefde heeft gevonden...

Solomon Arbuthnott is een knappe soldaat van Saint Lucia. Dot is een verkoopster uit een arme buurt in Londen. Samen dromen ze van een gedeelde toekomst: leven onder een blauwe hemel met zonneschijn, vreugde en liefde.
Maar in 1961 is het niet gepast dat een East Endse meid verkering heeft met een jongen uit West-Indiƫ, laat staan dat ze met hem het land verlaat. Ze gehoorzamen hun ouders en laten hun leven door hen bepalen. Ook al breekt het hun hart...
Verhaal van een moeder:
Jessica's trouwdag was net een sprookje. In haar met kristallen bezaaide bruidsjurk was ze het stralende middelpunt. Haar vader overwon zijn zenuwen en hield een toespraak die iedereen raakte, en haar prachtige echtgenoot Matthew verklaarde dat hij de gelukkigste man op aarde was.

Samen hebben Jessica en Matthew het gevoel dat ze de hele wereld aankunnen.

Maar als hun mooie kindje is geboren, wordt Jessica gegrepen door paniek en angst. Ze kan aan niemand vertellen hoe ze zich voelt, zelfs niet als het uit de hand begint te lopen.

Dit is haar verhaal. Het verhaal van Jessica, een moeder.

Detail product

Door (auteur) :Amanda Prowse
Taal : Nederlands
Gewicht : 1004 gr | Hoogte : 212 mm | Breedte : 137 mm | Dikte : 65 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine