De Nieuwe Nederlandse Keuken

Terug
Over 5 principes van goed eten
€ 9,95
Ingenaaid boek
Pagina's : 96
Uitgegeven bij KMuitgevers

isbn : 9789075979930

Niet op voorraad

Geen informatie over de levertijd

Beschrijving

In de supermarkten zien we het hele jaar door nog maar één seizoen, alle dagen tomaat, terwijl die in Nederland hooguit in de zomer geplukt kan worden. De rest van het jaar wordt hij vaak per vrachtwagen uit verre landen aangevoerd. Het gaat de verkeerde kant op met ons voedsel. We consumeren op veel te grote voet en ons eten wordt tegenwoordig gedomineerd door de voedselindustrie, die gedicteerd wordt door enkele grote globale spelers. In deze uitgave van De Nieuwe Nederlandse Keuken laat SVH Meesterkok Albert Kooy de waarde zien van de Nederlandse keuken: een keuken die geïnspireerd is op Nederlandse culinaire tradities en die combinaties maakt met internationale ingrediënten en moderne bereidingen en kooktechnieken. Albert kiest voor duurzame dier- en milieuvriendelijke, eigentijdse en gezonde producten. Hoe je dit kan doen? In bijna 40 recepten laat Albert zien hoe je met goede ingrediënten lekker en gezond kan eten:

Detail product

Door (auteur) :Albert Kooy, Rolf de Boer
Taal : Nederlands
Gewicht : 86 gr | Hoogte : 164 mm | Breedte : 104 mm | Dikte : 10 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine