Motown

Terug
Het geluid van jong Amerika
€ 45,00
Gebonden boek
Pagina's : 400

isbn : 9789059566811

Niet op voorraad

Geen informatie over de levertijd

Beschrijving

Het geluid van jong Amerika.Van 'Let's get it on' tot 'Dancing on the sealing'.

Het gevierde label Motown ontwikkelde zich door de jaren heen tot veel meer dan allen een platenmaatschappij: het werd een sound. Dit boek laat zien hoe grootheden ontstonden uit de kweekvijver uit Detroit: van The Miracles en The Supremes tot Stevie Wonder, Marvin Gaye en The Jackson 5. Adam White weet het intrigerende verhaal van een platenmaatschappij met een bewogen geschiedenis maar met een zeer rijk artiestenbestand boeiend te vertellen. Dit rijk geïllustreerde boek bevat foto's van artiesten on stage én backstage.
Een must voor iedereen die alles wil weten over de geboortegrond van de vele jazz-, soul- en gospellegendes en van de échte Motown-sound.

Adam White werkte ruim dertig jaar in de muziekindustrie, onder meer bij Radio & Records, Music Week en Billboard. Hij was eerder co-auteur van The Billboard Book of No.1 Rhythm & Blues Hits, en annoteerde talloze albums over de geschiedenis van rock en R&B.

Detail product

Door (auteur) :Adam White, Barney Ales
Vertaald door :Sander van Herk, Ernst Schreuder, Gertjan Wallinga
Taal : Nederlands
Gewicht : 2242 gr | Hoogte : 284 mm | Breedte : 226 mm | Dikte : 42 mm

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

kookboek top 12 

           

Bzoek de boek zoekengine