Alle titels Zoeken in deze resultaten
Resultaten 0 - 10 van ongeveer 13 voor Marc + Declercq
Ontdek de gerechten en cocktails van China- Japan- Thailand- Vietnam
Door Marc Declercq...
| Gebonden boek
€ 29,99
<p>Wist je dat de Chinezen de mond van hun keukengod met honing bestrijken?<br />Dat de Japanse theeceremonie oorspronkelijk uit China komt?<br />Dat Thaise koks met een bijzonder ge... Meer
Boek Niet Op Voorraad
50 chefs over de blijvende invloed van Roger Souvereyns
Door Marc Declercq & Willem Asaert...
| Gebonden boek
€ 60,00
<p>Roger Souvereyns is een van de invloedrijkste keukenchefs in de Belgische geschiedenis. <em>Roger & Ik</em> is het relaas van een carrière die al 65 jaar omspant. Meer dan veerti... Meer
Boek Niet Op Voorraad
verrassende combinaties van kazen en dranken
Door Marc Declercq...
| Gebonden boek
€ 29,95
Dit boek vertelt het verhaal van de familie van den Wijngaard, die zich al drie generaties lang met bijzonder veel toewijding specialiseert in het rijpen van kaas. Niet zomaar kaas, maar bijzondere Ne... Meer
Boek Niet Op Voorraad
Door Kasper Stuart & Marc Declercq...
| Gebonden boek
€ 29,95
Al tien jaar scoort de Antwerpse Brasserie Appelmans met haar 'gevaarlijke' absint, verrassende cocktailkaart, haar mix van klassieke en hedendaagse brasseriegerechten en de opzwepende muziek van haar... Meer
Boek Niet Op Voorraad
Door Marc Declercq & Willem Asaert...
| Gebonden boek
€ 60,00
Niet beschikbaar
<p>De meest invloedrijke keukenchef van België is ontegensprekelijk Roger Souvereyns. In zijn voormalige tweesterrenrestaurant Scholteshof zijn tientallen topchefs in de leer geweest, onder wie... Meer
Boek Niet Op Voorraad
ambachtelijke producten om thuis te maken
Door Marc Declercq...
| Gebonden boek
€ 45,00
Niet beschikbaar
Ambachtelijke producten om thuis te maken.Weten waar je voedsel vandaan komt, is een vraag waar steeds meer mensen mee bezig zijn. De beste manier om erachter te komen is het zelf te maken: pensen dra... Meer
Boek Niet Op Voorraad
Door Sergio Herman & Marc Declercq &...
| Gebonden boek
€ 15,00
Niet beschikbaar
Deel 2: van gember tot noot gember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot. "Een van mijn favoriete bereidingen thuis is een kalfsentreco... Meer
Boek Niet Op Voorraad
Door Sergio Herman & Marc Declercq &...
| Gebonden boek
€ 15,00
Niet beschikbaar
Deel 3: van oester tot zeetong oester, paddenstoel, pladijs, pompoen, quinoa, radijs, scheermesschelp, sint-jacobsschelp, tomaat, ui, venkel, winterpostelijn, xerez-azijn, yoghurt en zeetong. "Met sch... Meer
Boek Niet Op Voorraad
Door Sergio Herman & Marc Declercq &...
| Gebonden boek
€ 9,95
Niet beschikbaar
Sergio Herman is bezig aan een boek vol eenvoudige maar straffe recepten voor studenten. Via Studio Brussel werden studenten opgeroepen hun ultieme maaltijd op kot in te sturen. Uit alle inzendingen k... Meer
Boek Niet Op Voorraad
Door Daphne Aalders & Willem Asaert &am...
| Ingenaaid boek
€ 19,50
Niet beschikbaar
Het gedurfde culinaire bookazine Kook Ze! is aan zijn zesde editie toe. Kook Ze! Heet is niet enkel een nummer met pikante spijzen, maar goochelt ook met hoge temperaturen en culinaire erotiek. Kortom... Meer
Boek Niet Op Voorraad

facebook Pantheon

 

info@pantheonboekhandel.nl
__________________________


binnen 1 dag

Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u via onze Libris website uw boeken ook thuis laten bezorgen, Ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

Bzoek de boek zoekengine